FexLevia
Megapat
Aga Xbox elime geldi dolandırıcı değil.
Hayırlı olsun güle güle kullan Game Pass'i ihmal etme kargoylamı yoksa elden mi aldınız.
Aga Xbox elime geldi dolandırıcı değil.
Güç adaptörü o![]()
Hocam sanırım o konsol değil. Xbox One için güç adaptörü.
Xbox One Adaptör Microsoft Fiyatları ve Özellikleri
Xbox One Adaptör Microsoft en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Hayırlı olsun güle güle kullan Game Pass'i ihmal etme kargoylamı yoksa elden mi aldınız.
Hocam sanırım o konsol değil. Xbox One için güç adaptörü.
Xbox One Adaptör Microsoft Fiyatları ve Özellikleri
Xbox One Adaptör Microsoft en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Aga Xbox elime geldi dolandırıcı değil güç adaptörü olduğunu biliyorum zaten o yüzden ekledim fotoğrafı.
850 TL olması normal değil. 1 tane kol 800 zaten.
850 TL olması normal değil. 1 tane kol 800 zaten.
850 TL'ye almışsa iyi 850 TL'ye şu zamanda çöp bile alamıyorsun artık One X almak istiyorum fiyatlar Series S almak istiyorum fiyatlar.
800'e aldım kankam normalde almayacaktım ama şu an almazsam ileride hiç alamayacağımı fark ettim.
Çok iyi fiyata almışsın bence yanına bir kol alıp satsan bile şu an kâr edersin zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.