Xbox One kaç sene götürür?

MSGADZE

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ben geçen ay Xbox One konsolunu aldım 800 TL'ye bence bu ekonomide bayağı ucuza geldi. Hayatımda ilk defa bir konsol aldım daha önce ne konsolum ne de bilgisayarım oldu. Yani hiçbir oyunu oynamadım neredeyse. Sizce bu makine beni kaç yıl götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet uygun fiyatlı almışsınız. Xbox One serisi yani S ve X de dahil hepsi için destek aynı anda kesilecek. Spor oyunları daha uzun süre gelebilir fakat diğer oyunlar için en fazla iki yıl daha gelir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar selam ben geçen ay Xbox One konsolunu aldım 800 TL'ye bence bu ekonomide bayağı ucuza geldi. Hayatımda ilk defa bir konsol aldım daha önce ne konsolum ne de bilgisayarım oldu. Yani hiçbir oyunu oynamadım neredeyse. Sizce bu makine beni kaç yıl götürür?
Desteklense bile iyi bir grafik ve oyun performansı beklemeyin bence yavaş yavaş ömrünün sonuna geldi konsol.

Gayet uygun fiyatlı almışsınız. Xbox One serisi yani S ve X de dahil hepsi için destek aynı anda kesilecek. Spor oyunları daha uzun süre gelebilir fakat diğer oyunlar için en fazla iki yıl daha gelir diye düşünüyorum.

PS3'te en son PES 2018 gelmişti. Sonrasında destek kesilmişti. PS4 çıktıktan sonra 6 yıl daha gelmiş PES serisi. Bu mantıkla PES 2026-27 bile gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 bile 1500 civarına satılırken o paraya alabildiysen helal olsun, ama tanıdıktan falan almadıysan uzun süre gitmez o.

Birkaç yıl iş görür hala, Game Pass'le uzun süre idare edecektir. Ama yakında yeni oyunlar çıkmaz, malum Xbox One ve s artık eskidiler. X de sayılabilir.

Günümüzde çıkan oyunlar bile kasıyor, mesela San Andreas'ın D. E. Versiyonunda şehir dışı alanlarda FPS 15-20'yi boyluyordu bende.

Zaten bayağı bir oyun çıkacak neredeyse bütün oyunları oynarsın. Hem eskise bile eskidiği için oynanmaz diye bir şey yok nostalji olarak bile oynanır. 4-5 belki daha fazla.

Arkadaş nasıl aldın onu 800'e iyi yakalamışsın hayırlı olsun oynamadığın bir sürü oyun varsa rahat rahat 3 4 sene gider onları bitirmekle uğraşırsan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı