Xbox One mı, Ps4 mü, Pc mi ?

Tamam ben yanlış anlamışım :)

Hocam sen bakma, Goldmuş plusmuş falan. Hangisinin Gamepadi ve Exc. oyunlarını seviyorsan onu al.
Arkadaşlar sizce hangisi ? Beklentilerim ve şüphelerim şunlardır:

• Kasma, donma sıkıntısı
  • Uzun kullanmak istiyorum. ( 5-6 yıl)
  • 1500 Tl' ye en iyisini istiyorum.
  • Rahatlık istiyorum. ( Bu oyunu kaldırır mı ya da acaba bir sıkıntı çıkar mı ? Vs.)
  • Ps4 almak istiyordum ancak aklıma directx 12 geldi. Bu Xbox One konusunda tereddüte düşmemi sağladı.

Bakan ?

Tamam ben yanlış anlamışım :)

Hocam sen bakma, Goldmuş plusmuş falan. Hangisinin Gamepadi ve Exc. oyunlarını seviyorsan onu al.
Hocam ben PS4 kullanıcısıyım yanlış anlamayın düşmanlığım yok ama kim Nom Nom Galaxy gibi bir oyunu oynamak ister yada oynar :D

Mobil oyunun yandan yemişi :D

Ben Gears Of War 2'yi tercih ederim açıkçası daha TPS mi FPS mi bir bilgim yok ama değişiklik olur en azından :)
Yanılmıyorsam TPS idi ve Xbox'ın sevilen exclusive oyunlarından biri :)

@Silinen üye hocam sana yardım etmeyi unuttuk :) En iyisi hangisinin Exc. ve kolunu seviyorsan onu al. Ben Dualshock3, Killzone, Last Of Us Uncharted için Xbox 360 yerine Ps3 aldım mesela :) Sen de Halo vs Killzone - Last Of Us vs Herhangi Xbox Exc.- Forza vs Drive Club gibi seçenekleri dusunmelisin :)

Hali hazırda işini gören bir Bilgisayar'a sahipsen hiç durma PS4 al...
Ama yok, bilgisayarım yok diyorsan (işini görebileceğin [video izlemek, forumlarda dolaşmak, hobilerin mesela kitap yazmak falan]) APU'lu bir bilgisayar toplamanda fayda var lakin Oyun açısından çok iyi olmayacaktır ve Monitör için 500 TL daha harcaman gerekecek veya daha düşük bütçeli 300 TL falan monitörler alman gerekecek...

1.500 TL'ye EN İYİ OYUN PERFORMANSI istiyorsan: PS4 alman en mantıklısı (Ama oyunları alacağını da hesaba katarsak ve eğer işini gören bir bilgisayarın da yoksa 1.500 TL'ye APU lu bir bilgisayar ve biraz daha vakit sonra Monitör alman senin için daha iyi olacaktır.)
Bilgisayarın varsa Konsola ihtiyacın yoktur... Ama Konsolun varsa Bilgisayara ihtiyacın var... Bu Açıdan Düşün :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı