Xbox One mı Xbox Controller mı, yoksa sıvı soğutma mı alınmalı?

Kaan0971

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Prime B550M-E WIFI / Ram: Adata XPG Spectrix D50 ROG 8GB 3600MHZ x2 / Ekran kartı: Asus Dual RTX 3070 / Güç kaynağı: Asus Tuf 750W Power Supply / Kasa: Asus Tuf GT301 / İşlemci: Ryzen 5 5600 / Depolama: WD 500 GB M.2 SSD / Monitör: Asus Tuf VG27A 27' 2K 165HZ
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. 2500TL gibi bir bütçem var sizce bu bütçe ile hangisini almalıyım? Ama işlemciyi stok soğutucu ile kullanıyorum ve yaz geliyor. Sizce sıvı soğutma alınır mı? Yoksa 2. el Xbox One da alabilirim. Bunun sebebi şöyle Oğuz Sasiyi tanıyanlar tanır Xbox üzerinden takipçileri ile GTA 4 yayınları yapıyor. Bende Xbox One alıp onunla GTA 4 Online da takılabilirim. Veya bunlar yerine 8. nesil Xbox Controller alıp bir de Game Pass alsam daha mı mantıklı olur? Ürünlerin linklerini aşağıya bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Ilan'daki Xbox'ı alınca yanında iki adet kol veriyormuş satan arkadaş ama sadece GTA 4 için alacaksanız sıvı soğutma alın derim.

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi. 2500TL gibi bir bütçem var sizce bu bütçe ile hangisini almalıyım? Ama işlemciyi stok soğutucu ile kullanıyorum ve yaz geliyor. Sizce sıvı soğutma alınır mı? Yoksa 2. el Xbox One da alabilirim. Bunun sebebi şöyle Oğuz Sasiyi tanıyanlar tanır Xbox üzerinden takipçileri ile GTA 4 yayınları yapıyor. Bende Xbox One alıp onunla GTA 4 Online da takılabilirim. Veya bunlar yerine 8. nesil Xbox Controller alıp bir de Game Pass alsam daha mı mantıklı olur? Ürünlerin linklerini aşağıya bırakıyorum.

Bence Xbox One alın. Hem kol almış olursunuz hem de konsolunuz olur. Xbox One kontrolcüleri de iyidir.

Hocam ılan'daki Xbox'ı alınca yanında iki adet kol veriyormuş satan arkadaş ama sadece GTA 4 için alacaksanız sıvı soğutma alın derim.

Bence Xbox One alın. Hem kol almış olursunuz hem de konsolunuz olur. Xbox One kontrolcüleri de iyidir.

Sağ olun ikinizede düşünüp bir karar vereceğim işlemcim biraz fazla ısınıyor ama konsoluda deneyimlemek istiyorum aslında.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı