Xbox One nasıl bir bilgisayara denk?

Yanlış bilgi
Xbox One ~ GTX 750
Xbox One S ~ GTX 1050-60
Xbox One X ~ RX 580
Xbox Series S ~ RTX 3050 Ti M
Xbox Series X ~ RTX 2080 Super
 
Son düzenleme:
Xbox One ~ HD 7790
Xbox One S ~ RX 480
Xbox One X ~ RX 580
Xbox Series S ~ RTX 3050 Ti M
Xbox Series X ~ RTX 2080 Super
One S için RX 480 olduğu bilgisi yanlıştır. Nereden öğrendiniz? One ve S`te aynı CPU, GPU ve RAM var. Yani aynı APU kullanılıyor. S modelinde ise az bir hız aşırtma var.
 
One S için RX 480 olduğu bilgisi yanlıştır. Nereden öğrendiniz? One ve S'te aynı CPU, GPU ve RAM var. Yani aynı APU kullanılıyor. S modelinde ise az bir hız aşırtma var.

Evet yanlismis GTX 1050-60 equivalent oldugu soyleniyor. One ve s farkli petformans veriyor diyorlar ama. Og Xbox One GTX 750, s GTX 1050-60 deniyor. Tabi Reddit'ten aldim bu bilgileri %100 dogru olmayabilir. Bu arada ben icindeki donanim farkli demedim ki hicbir zaman. Sadece gosterdigi performans su PC benzerlerine esit diye yazdim. Bir onceki Post'umdan dolayi uyari yemek de iyiymis vallahi😀. Daha once hiçbir forumda yasamamistim ilk oldu.
 
Son düzenleme:
Kurallar gereği olmak zorundaydı. One S versiyonunda ufak bir hız aşırtma olduğu için olabiliyor fakat fazla da fark yok. X zaten ezip geçiyor. S`te 4K Blu-Ray sürücü olduğu için çoğu kişi 4K oyun desteği var zannedip almıştı. Fakat sonuç hüsran olmuştu.
 
@Yiğit Paksoy dostum PS3 bile oynanıyor. PS3, 2006 yılında çıkan konsol.

Bir konsol emekliye ayrıldığında açılmamak üzere kapanmıyor. Yine oyun oynuyorsun.

Elbette öyle. Benim emeklilikten kastım yeni çıkacak güncel oyunların Xbox One serisine desteğinin olmayacağı yönünde. Mesela The Medium oyunu Xbox One'lara sunulmadı.
 
Series S almanı tavsiye ederim, zaten konsola bir oyun geliyorsa onu genellikle sorunsuz oynatıyor (CP2077 :/ ). PC gibi değil ki kendin istediğin oyunu indiremiyorsun. Konsol için yapılan ve desteklenen oyunlara bakarsan zaten GPU gücüne ihtiyacın yok. PC ile grafik farklı oluyor fakat bana göre çok önemli değil, konsola verilen grafiker de yeterli oluyor. Karar senin.
 

Geri
Yukarı