Xbox One pişman eder mi?

Arkadaşlar, zaten konu sahibi arkadaşın bütçesi olsa alır. Xbox One da uygun fiyatlı ise alabilirsiniz. One S ile aynı CPU, GPU ve RAM kullanıyor. S modelinde hafif bir hız aşırtma var. Farkı hissetmek zor. Şahsen hissetmedim. Aynı şekilde Game Pass hizmetinden yararlanabilirsiniz. İkisinin de desteği aynı zamanda kesilir. Kollar ise zaten uyumlu. Yeni nesil ile bile uyumlu.

Desteği kesilcek diyoruz garantisi yoktur büyük ihtimalle diyorsunuz. Millete dalga mı geçiyorsunuz diye çıkışıyorsunuz. Ve tabii ki alınmaz günümüz şartlarında çünkü uzun ömürlü değil.

Yazımda bütçemi yetiştiremediğim için One S almakta zorlandığımı yazıyorum arkadaş bana Series X al diyor. Bu dalga geçmek değil de nedir?
Arkadaşlar, zaten konu sahibi arkadaşın bütçesi olsa alır. Xbox One da uygun fiyatlı ise alabilirsiniz. One S ile aynı CPU, GPU ve RAM kullanıyor. S modelinde hafif bir hız aşırtma var. Farkı hissetmek zor. Şahsen hissetmedim. Aynı şekilde Game Pass hizmetinden yararlanabilirsiniz. İkisinin de desteği aynı zamanda kesilir. Kollar ise zaten uyumlu. Yeni nesil ile bile uyumlu.
👏👏👏👏👏 Hocam çok teşekkür ederim. Aklı başında tek cevap oldu bu.

600 lira civarı bir fark varsa biraz zorlayıp One S modelini alın hocam bence, pişman etmez o fiyata kesinlikle. Bu arada Series X al diyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamadım.

Hocam birde şöyle bir şey sormak istiyorum. One S modeli HDMI 2.0 kullanırken One modeli HDMI 1.4 kullanıyor. Çok fark ortaya çıkarır mı bu? Bilginiz var mı?

Hocam birde şöyle bir şey sormak istiyorum. One S modeli HDMI 2.0 kullanırken One modeli HDMI 1.4 kullanıyor. Çok fark ortaya çıkarır mı bu? Bilginiz var mı?
Hayır hocam. Sıkıntı olmaz.

600 lira civarı bir fark varsa biraz zorlayıp One S modelini alın hocam bence, pişman etmez o fiyata kesinlikle. Bu arada Series X al diyen arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamadım.
Hocam 500 TL civarında One modeli. En ucuza satılan One S ise 1200 TL (kolsuz). Ben o kadar parayı verebilecek olsam zaten bu konuyu açmam. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz bütçeye bulabilirseniz alabilirsiniz. Bende de vardı Xbox One şu an kuzenime verdim o kullanıyor. Yeni çıkacak Forza Horizon 5 bile destekliyor cihaz. Game Pass sistemini kullanabilirsiniz cihazda herhangi bir sıkıntı olmaz. Bir de bunlara ek bir haberde okuduğum kadarıyla, Xbox eski cihazlara bulut üzerinden yeni oyunları oynatma özelliği getirecek. Yani xCloud ile Game Pass'teki yeni oyunları eski Xbox cihazlarında oynayabileceksiniz diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı