Xbox One S 1 TB 3100 TL'ye alinir mı?

  • Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 2.274
Dostum eğer PS4 satmayı kafana kesin koyduysan 3100 üzerine sık dişini biraz birikim yap Series S ikinci el tek kollu kovala. One S güzel cihaz ben iki kez fırsata rağmen 1500 liraya sıfır almadım zamanında pişman da oldum bir nebze. Ama Series S en az 5-6 yıl her oyuna girecek One S kesik yiyecek bir noktada. Güç olarak da zaten belli cihazın kalitesi.
 
O kadar fark olsa bile gözle görülür bir etki yok hocam işlemcisi hem eski mimari hem de güçsüz artık One serisinin. Series S'in 60 FPS verdiği yerde One X 30 veriyor bence yanlış bir karar.

Hocam bence de Series S daha iyi ama arkadaş bana One X mi One S mi dedi mantiken ondan dolayı cevap verdim yokss Series S daha güncel bir cihaz.
 
Hocam bu arada Xbox One S almayı düşünüyorum 3100 TL'ye 1 TB beni memnun eder mi görüntü açısından öyle çok abartı grafik beklemiyorum zaten sizce memnun kalır mıyım hocam bir de fiyat nasıl?

Çok uygun geçen sene tehşir olarak 4K ya almıştım 500GB modelini.
 
Hocam One X ile Series S arasında 1500 TL civarı var fazla vermek istemiyorum One X beni performans olarak memnun eder mi?

Memnun eder fakat dediğim gibi Series S daha güncel bir cihaz uzun bir süre kullancaksınız daha iyi olur kesinllikle ama yine de One X de gayet yeterlidir ve memnun eder.
 
Hocam One X ile Series S arasında 1500 TL civarı var fazla vermek istemiyorum One X beni performans olarak memnun eder mi?

Series S geç derim daha uzun süreli destek alacak.
 
Hocam destek tam olarak ne oluyor ben anlamadım da.

Hocam One X e bu veya 2 yıl içinde oyun çıkmayacak artık fakat tseries s daha çok uzun yıl güncel olacak ve oyun çıkacak ve de işlemcisi falan daha yeni ve güncel olacak.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı