Xbox One S 1 TB kaç para eder?

Daha fazla  
Arkadaşlar elimde Xbox One S var 1 TB 2 yıllık cihaz Medimarkt'dan alındı kolunun RB tuşu çalışmamakta. 40 TL'ye falan yaptırılıyormuş yaptıracağım yakın zamanda kaç para eder? Yanında oyun vb yok, kişisel hesabım bağlı olduğu için veya PS4 Slim ile takas edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisiz tek kol 1700TL, 2 kol 1900TL. Garantili kaç olur bilmem. Oyun başı 150TL, çok kült ve herkesin alacağı oyunlar 200TL olabilir, artar.
Bu arada piyasa çok oynak diye bekletme bence çünkü PS4'ün fiyatı artar OneS'in fiyat artmaz bu saatten sonra 2. elde.

Kol için sadece dip Switch ise fazla tutmaz. Basan tırnaklar ise biraz daha fazla tutabilir. Zaten bunların kronik sorunları. 2000 TL yazabilirsiniz. Pazarlık payı da olur.

Kol için sadece dip Switch ise fazla tutmaz. Basan tırnaklar ise biraz daha fazla tutabilir. Zaten bunların kronik sorunları. 2000 TL yazabilirsiniz. Pazarlık payı da olur.

Dip Switch hocam baktim internetten bayağı kagit sikistirinca çalışıyor du zaten amacim takas aslinda Last of Us 2 bitirmek istiyorum sadece...

Son düzenleyen: Moderatör:
Takas konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı