Xbox One S almak mantıklı mı?

Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
3.352
Çözümler
14
Masaüstü PC var 2 sene sonra lise bitecek inşallah ve sınav var. PC de çok vakit geçiriyorum oyun oynamadığımda bile PC'ye bakıyorum. Onu satıp bir laptop almayı ve arada da oyun oynamak için Xbox One S almayı istiyorum. Series S falan bakacaktım ama çok oynayamayacağım için o kadar para vermek istemiyorum. Bu yüzden One S almayı istiyorum. Mantıklı mı? Bu arada 2. el alacağım. Oyunları sorunsuz açar mı?
 
Xbox One S yeterli ama ikinci el One S tavsiye etmiyorum.

Neden ikinci el alınmasın ki? 1K kurtarmış olur, o parayı oyunlara harcar. Ürünü satıcıda test eder, sıkıntısızsa alır. Ben bilgisayarım ful ikinci el parçalardan topladım, soğutucu, SSD hariç, hiç sorun yaşamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçta Xbox One serisinin desteği aynı zamanda kesilecek. Alınacaksa zaten sıfır almaya gerek yok.
 
İkinci el alınacak cihaz bu. Makul bir fiyata bulabilirsen güzel olacaktır. Ben de lullanıyorum ve Game Pass'teki oyunlar oldukça yeterli. Series S alabilirsen daha iyi tabii ki, ama One S de bir süre yeterli olacaktır.

Evet ömrü kalmadı ama bir süre idare eder, oynanabilecek oldukça güzel oyunlar var. Tabii ben 1500'e almıştım, günümüz piyasasında o paraya ne kadar değer düşünmek gerek.
 

Geri
Yukarı