Xbox One S Controller 700 TL'ye alınır mı?

Değmez. Neden dersen anlatayım;

Gamepad'leri seviyorum, kendi kendine koleksiyon oldu hatta. Elimde 8bitdo'dan, PowerA, Logitech ve Astra'ya farklı gamepad'lar var. Nintendo'nun SNES'den Switch'e kadar gamepad'leri var. Sony ve Xbox gamepad'leri var. Steelseries gamepad'lari var.

Epey var yani.

Üç gamepad var ama sürekli kullandığım:

2D ve Nintendo emülatörleri için 8BitDo SN30 Pro+
Genesis oyunları için sırf dizilimi nedeniyle 8BitDo M30
Geriye kalan her şey için Xbox Series Controller

Xbox Series Controller şu anda piyasadaki en iyi gamepad (DualSense almadım ama daha). %90 onu kullanıyorum ben de. Ayrıcı sıfırı 600 küsüre bulunuyor piyasada. Bu varken 700'e eski modelini alma gidip, yazık edersin.

F310'un bende yeri ayrı, ilk gamepad'imdi. Ama şimdi nostalji için arada kullanmak dışında elime almıyorum. En kötülerde Logitech gamepadleri günümüzde.

Son düzenleme:

Bir şey daha soracağım acaba DualSense PC'ye bağlanılabiliyor mu 3.parti uygulamalarla?
DualSense fiyatı şu anda 580-600TL
Bazı 0yunlarda çalışmama riskini almaya gerek var mı?

Böyle bir 2.el 8.nesil Controller buldum 379TL sizce güvenilir midir
Güvenilirse alacağım.

Son düzenleme:
Sahte olabilir. Shop4Tr ve Amazon.com'dan alıyorum ben alınca.

DualSense için oyunları Steam üzerinden çalıştırırsan sorun çıkmamalı ama cihaz yeni olduğu için tam bilmiyorum. Ben de yok işte.

Sahte olabilir. Shop4TR ve Amazon.com'dan alıyorum ben alınca.

DualSense için oyunları Steam üzerinden çalıştırırsan sorun çıkmamalı ama cihaz yeni olduğu için tam bilmiyorum. Ben de yok işte.

Peki Monster Pusat Pro nasıl.
Eski versiyonu daha iyi diyorlardı ama hiçbir yerde eski versiyon yok(bu analogları çapraz olan)
Yeni versiyonda da analoglar çok birbirine yakın geldi.
Sizce sıkıntı yaşatır mı?

Yerli ya da Çin modelleri önermem. Snoppy'dir, Rampage'dir, Monster'dır bunlar Çin'den generik gamepadlere marka basarak yapılan şeyler. Şu markalardan şaşmayın:

• Microsoft
  • Sony
  • 8BitDo
  • Nacon
  • Astro
  • Steelseries
  • Razer
  • PowerA
  • Hori
  • Retro-Bit

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı