Xbox One S gamepad Bluetooth olmayan sisteme nasıl bağlanır?

Arkadaşlar selamlar.
https://www.hepsiburada.com/microso...-oyun-kumandasi-beyaz-8-nesil-pm-HB000003SKRF
Buradaki gamepadi almayı düşünüyorum ama kasamda Bluetooth yok, ne yapabilirim? Satıcıya sordum, kabloyla satılmıyormuş.
Aman almayın, eski nesil o parayı hak etmiyor, 2.elleri bile 250TL'lere düştü. O fiyatlarda 9.nesil kontrolcü alabilirsiniz.
Bluetooth meselesinde ise ben bunu B450 Tuf Pro-Gaming anakartta kullanıyordum, memnundum.

Aman almayın, eski nesil o parayı hak etmiyor, 2.elleri bile 250TL'lere düştü. O fiyatlarda 9.nesil kontrolcü alabilirsiniz.
Bluetooth meselesinde ise ben bunu B450 Tuf Pro-Gaming anakartta kullanıyordum, memnundum.
Hocam 9. nesil konsolun linkini atarmısınız ? Bulamadım internette sağolun bluetooth adaptör için.

Hocam 9. nesil konsolun linkini atarmısınız ? Bulamadım internette sağolun bluetooth adaptör için.
Amazon'da aynı fiyata buldum, Series S kullanıcısıyım, dolayısıyla aynı modelin beyazını kullanıyorum. Elimde şuan ayrıca 8. nesil kontrolcüde mevcut, yeni nesil kesinlikle çok daha iyi. Hayırlı olsun şimdiden
Bu ürünü yurtdışından gönderiyormuş Amazon. Ancak müşteri memnuniyeti açısından sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Elinize ulaşması da çok uzun sürmeyecektir.
Ek bir vergiden vesaire sorumlu olmayacağınız söyleniyor, ürünün sayfasında ayrıntıları inceleyebilirsiniz.

Amazon'da aynı fiyata buldum, Series S kullanıcısıyım, dolayısıyla aynı modelin beyazını kullanıyorum. Elimde şuan ayrıca 8. nesil kontrolcüde mevcut, yeni nesil kesinlikle çok daha iyi. Hayırlı olsun şimdiden
Bu ürünü yurtdışından gönderiyormuş Amazon. Ancak müşteri memnuniyeti açısından sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Elinize ulaşması da çok uzun sürmeyecektir.
Ek bir vergiden vesaire sorumlu olmayacağınız söyleniyor, ürünün sayfasında ayrıntıları inceleyebilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/microso...l-microsoft-turkiye-garantili-pm-HB00000XWRM2 Hocam bunu buldum orjinala benziyor büyük ihtimal bunu alacağım.

Aynı ürün ve Microsoft Türkiye garantili, eğer beklemek istemiyorsanız alabilirsiniz, hayırlı olsun.
Ürün geldiğinde sanırsam pil takılan kısımda seri numarası yazıyordu, oradaki seri numarasını Microsoft sitesinden hesabınıza kaydederek orijinal mi değil mi anlayabilirsiniz. Ürünün kutu tasarımını vesaire kutu açılımı videolarıyla karşılaştırarak da bakarsanız işi garantiye almış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı