Xbox One S ile PS4 Fat Takas Edilmeli mi?

Katılım
10 Ekim 2014
Mesajlar
2.076
Makaleler
4
Çözümler
10
Yer
Manisa/Salihli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Dostlar bende Xbox One S var fakat oldum olası PS Exclusive oyunlarına hastayım. Bir arkadaş da FAT kasa ile takas ister misin diye sordu tabii ki dedim (İlana zaten PS4 ile takas olur diye yazmıştım.). Fakat konsolunda ufak bir yer kırıkmış fotoğraf istedim aşağıda gördüğünüz fotoğrafı attı kullanıma engel değildir diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Takas yapmam mantıklı olur mu? Bu arada vereceği oyunlar God of War, RDR2, Witcher 3 ve Days Gone.

WhatsApp Image 2021-05-11 at 13.35.49.jpeg
 
Dostlar bende Xbox One S var fakat oldum olası PS exclusive oyunlarına hastayım. Bir arkadaş da fat kasa ile takas ister misin diye sordu tabii ki dedim (ilana zaten PS4 ile takas olur diye yazmıştım.). Fakat konsolunda ufak bir yer kırıkmış fotoğraf istedim aşağıda gördüğünüz fotoğrafı attı kullanıma engel değildir diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Takas yapmam mantıklı olur mu? Bu arada vereceği oyunlar God of War, RDR2, Witcher 3 ve Days Gone.

Eki Görüntüle 1018155

Etmeyin içindeki donanımlara zarar vermiş olabilir fan sesi ısınma uğraşır durursunuz.
 
Özel oyunlar için olur. Fakat daha temiz cihazlar bulun derim. Slim kasa olsa daha iyi olur.
 
Elinizdeki konsolu çok rahat satıp daha temiz bir PS4 alabilirsiniz. Takasa girmeyin sakın. Fat kasa ısınan bir kasa böyle kırığı olan kişi cihazını sevmeyen insandır genelleme yapıyorum ama maalesef öyle. Bulaşmayın sakın.
 

Geri
Yukarı