XBOX ONE S tanıtıldı

image.jpeg
image.jpeg

• Microsoft, Xbox One'ın yenilenmiş ve güçlendirilmiş yeni modeli Xbox One S'i resmi olarak tanıttı!
  • Xbox One S adıyla raflara çıkacak olan konsolun en önemli artısı, kuşkusuz 4K desteği sunuyor olması. Orijinal Xbox One'a göre yüzde 40 oranında daha küçük bir kasa ile gelen konsol, 4K'nın yanı sıra HDR desteğine de sahip.
  • 2TB'lık dahili depolama alnına sahip olan Xbox One S, dikey olarak da konumlandırılabiliyor. Hatırlanacağı gibi orijinal Xbox One, sadece yatay olarak kullanım imkanı sunuyordu. Yeni konsolu dikey olarak kullanmak için, ayrı bir aparata sahip olmak gerekecek.
  • Diğer yandan Microsoft, Xbox One S için kontrolcüsünü de yenilemeyi ihmal etmedi. Tutma bölümlerinde daha konforlu bir kaplama kullanan Microsoft, kontrolcünün menzilini de önemli oranda artırmış durumda.
  • XBOX ONE S 2 TB 399$
  • Slim Xbox One 500 GB 299$
  • Slim Xbox One 1 TB 349$

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalan yanlış bilgiler! 4k oyun onatmıyor. 4k video destekliyor. 4k oyun oynatan konsol Xbox ''Scorpio''. One S ağustosta, Scorpio 2017 sonunda çıkacak.

Yalan yanlış bilgiler? 2 çeşit xbox one çıkacak. Xbox one s =xbox one scorpio 4k oyun desteğine sahip. Diğer çeşit ise mevcut konsolun slim yani ince versiyonu. Yorum yazmak kadar uğraşmak yerine açıklamayı iyi okusanız keşke!

Tüketiciler Slim versiyona yöneleceği için tahminim stoktaki eski nesil xbox one serisinin fiyatı düşer. Diğer tahmin ise 2. gamepad hediyesi yada oyun kampanyaları yaparlar. Ama malumunuz microsoft ezeldel beri tuzlu fiyat politikasından şaşmıyor.

XOne Scorpio farklı bir konsol. One S ağustosta çıkacak. Scorpio 2017 başı. Daha kaç kere yazacağım acaba? E3 yayın tekrarını izle istersen.

Ya bu nedir arkadaş? PC alacak param yok, Xbox One alayım dedim 360 vardı, satmıştım. Ne hayaller kurarak. Şimdi ise slim ve project scorpio'yu duyurdular. 3 ay bekleyip yaz tatilimi boşa geçiremem. Xbox slim neyse de Scorpio çıkınca one'lar 360 konumuna düşerse Xbox ve Microsoft benim için biter. PS ise alternatif değil çünkü Neo duyuruldu ve aynı durum söz konusu.

Ya bu nedir arkadaş? PC alacak param yok, Xbox One alayım dedim 360 vardı, satmıştım. Ne hayaller kurarak. Şimdi ise slim ve project scorpio'yu duyurdular. 3 ay bekleyip yaz tatilimi boşa geçiremem. Xbox slim neyse de Scorpio çıkınca one'lar 360 konumuna düşerse Xbox ve Microsoft benim için biter. PS ise alternatif değil çünkü Neo duyuruldu ve aynı durum söz konusu.
XOne olayına girdiysen 1500 liran vardır. Üstüne 500 lira koy sana sistem toplayalım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı