XBOX One S veya X alınır mı?

301230

Decipat
Yer
???
Just Cause 3 ve Jump Force için almalı mıyım? Klavye ve fare bağlanıyor bildiğim kadarıyla, bilgisayar almak ile neredeyse aynı fiyata geliyor.

Paşam konsollarda mouse kontrolü PC gibi değil. Aparat takıp oynayanlar var mouse kontrolünü beğenmiyorlar. Ben de Xbox One var. Konsol alacaksan yeni seri S geliyor uygun fiyatlı bekle. Klavye ve mouse ile konsolda zevk alamazsınız.

@279683, yeni nesil konsollara Just Cause 3 çıkacağını zannetmem. GTA V'nin suyunu çıkarttılar ama Just Cause 3 zaten pek sevilen bir oyun olmadığı için büyük ihtimal yeni nesil XBOX'lara çıkmaz.

bide reyiz mouse klavye takmana gerek yok Xbox Kolu Gayet Rahat
@279683, yeni nesil konsollara Just Cause 3 çıkacağını zannetmem. GTA V'nin suyunu çıkarttılar ama Just Cause 3 zaten pek sevilen bir oyun olmadığı için büyük ihtimal yeni nesil XBOX'lara çıkmaz.
ben diyorumki yeni nesil konsol cıkınca eski nesli 2 elden ucuza alırsın

Ping durumu nasıl oluyor merak ettim de?
Yaklaşık 3 Ay önce yani ilk aldığımda birazcık gecikme hissediyordum ama yakın zamanda düzgün ayar yaptım. Gecikmeden yana sıkıntı yaşamadım pek ama görüntü bazen bozuluyor.

Bilgisayarda, elektronik ile ilgili ( oyun, program, film, ders ... ) neredeyse her şeyi yapabilirsiniz.
Oyun konsollarında ise ( PS4, Xbox One veya X, Switch ... ) sadece oyun oynayabilir ve film izleyebilirsiniz.

Sadece bu iki oyun için oyun konsolu almak eğer zengin değilseniz oldukça saçma olur.
Şunu da ekleyeyim, kontrolcüler ile oynamak belli başlı oyunlar dışında, klavyeye nazaran oldukça zordur. Özellikle birinci şahıs nişancı oyunlarından bahsetmiyorum bile. İnsanlar nasıl 50 öldürmek alıyor anlamıyorum. 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı