Ping durumu nasıl oluyor merak ettim de?24 Mbps internet ile 1080P 30 Fps olarak oynayabiliyorum MacBook Pro'dan GeForce Now ile. Kablolu bağlantı ile daha iyi deneyim elde edilir.
ben diyorumki yeni nesil konsol cıkınca eski nesli 2 elden ucuza alırsın@279683, yeni nesil konsollara Just Cause 3 çıkacağını zannetmem. GTA V'nin suyunu çıkarttılar ama Just Cause 3 zaten pek sevilen bir oyun olmadığı için büyük ihtimal yeni nesil XBOX'lara çıkmaz.
Yaklaşık 3 Ay önce yani ilk aldığımda birazcık gecikme hissediyordum ama yakın zamanda düzgün ayar yaptım. Gecikmeden yana sıkıntı yaşamadım pek ama görüntü bazen bozuluyor.Ping durumu nasıl oluyor merak ettim de?
Bilmiyorum ben ps 3 ve xbox one kullandım bana şahsen kol la oyun oynamak daha kolay klavyede bi dünya tuş var kolarda az tuş olduğu icin ben hemen alışmıştım zor değil@279683, kontrolcü ile oynamak her zaman bana zor gelmiştir. O yüzden alırsam illaki klavye ve fare takarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.