Xbox One S vs One X

Sence 2300 TL'lik garantili tek kollu Xbox One X alınıp sonra 2.gamepad mi alınmalı yoksa 2700 TL'ye garantisiz 2 kollu One X mi alınmalı.

2. kol sizin için ne kadar gerekli öncelikle bunu belirlemeniz size daha yardımcı olur.
Xbox One S Gamepad Hepsiburada 899,00TL ( S ile X aynı)
Yeni nesil Gamepad Mediamarkt 799,00TL
Sanırsam 2. el
Üstelik garantisiz olan seçenek 2. el olacağı için her zaman risk barındırıyor.

Hocam garantili Xbox One X alın. İkinci kolu da ikinci el sitelerinden araştırıp alabilirsiniz. Game Pass için babanızın kredi kartını kullanabilir ya da mağazalardan Game Pass kodu satın alabilirsiniz.

Garantili olanı almaya karar verdim. 2. el gamepadide Letgo'dan alacağım. Babam kredi kartını vermez ben kendi biriktirdiğim parayla orijinal CDli oyun alacağım.

Gamepadi 2. el alsak.

Sağlam bir 2. el bulursanız kaçırmayın derim sıfır fiyatları gördüğünüz üzere oldukça pahalı.
Ancak 2. el gamepad alırken dikkat etmeniz gereken şeyler var.

• Gamepad titreşim motorlarının çalışıp çalışmadığı ve çalışırken yüksek düzeyde ses çıkarıp çıkarmadığı. ( Ben sıfır almama rağmen bu sorun var titreşim motorları yerine tam oturmamış ve kulak tırmalayan bir ses çıkarıyor.)
  • LT ve RT tuşlarının gamepad kasasının arkasına takılıp takılmadığı. ( Bu da oldukça rahatsız edici gıcırtılara sebep oluyor.)
  • Birçok yerde okuduğuma göre ve kendi tecrübelerime dayanarak Xbox gamepadlerinin özellikle sağ analoğunda kronik bir takılma sorunu olması. (Videoda bahsedilen bu değil ama sorun aynı yerde)
  • Sonradan ekleme: LB ve RB tuşlarında da çift basma sorunu ile karşılaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı