Xbox One S vs PlayStation 4

Maksimum 7.500 TL civarına çıkabilecek bir bütçem var. Arkadaşlar arasında veya evde kendim arada FIFA, pes oynamak için, belki ileride başka oyunları da oynarım, sizce 2. el de olsa hangisi mantıklı?

Maksimum bu bütçeye Xbox One S mi yoksa PlayStation 4 mü? Bir de Xbox One hala Game Pass var mı?

Konsolda futbol harici bir oyun oynamayı bilmem zaten, hep PC'de oynadım ben, klavye mouse yani. Şimdilik dediğim gibi FIFA, ama zamanla GTA tarzı oyunları da denemek isterim.

Maksimum 7.500 TL civarına çıkabilecek bir bütçem var. Arkadaşlar arasında veya evde kendim arada FIFA, pes oynamak için, belki ileride başka oyunları da oynarım, sizce 2. el de olsa hangisi mantıklı?

Maksimum bu bütçeye Xbox One S mi yoksa PlayStation 4 mü? Bir de Xbox One hala game Pass var mı?

Konsolda futbol harici bir oyun oynamayı bilmem zaten, hep PC'de oynadım ben, klavye mouse yani. Şimdilik dediğim gibi FIFA, ama zamanla GTA tarzı oyunları da denemek isterim.

EA FC 24 şu an Game Pass'te p fiyata aslında az zorlarsan Xbox Series S alabilirsin ama eğer illa hangisini almalıyım diye soruyorsan Xbox One S almanı söyleyebilirim hem Game Pass açısından hem de PlayStation 4'ten daha iyi ayrıca PlayStation exclusive oyunlarına takıntılı değilsen Xbox alabilirsin.

EA FC 24 şu an Game Pass'te p fiyata aslında az zorlarsan Xbox Series S alabilirsin ama eğer illa hangisini almalıyım diye soruyorsan Xbox One S almanı söyleyebilirim hem Game Pass açısından hem de PlayStation 4'ten daha iyi ayrıca PlayStation exclusive oyunlarına takıntılı değilsen Xbox alabilirsin.
Yok PlayStation özel oyunları hiç bilmem merak da etmem, başlangıçta futbol için, zamanla belki call of duty gta falan

Screenshot_1.png

PS4, GPU gücü açısından önde olduğu için oyunlarda biraz daha iyi görsel performans sunar.

Oyun Performans Farklılıkları

1. Grand Theft Auto V (GTA V)

• Xbox One S: 1080p çözünürlükte 30 FPS; grafikler akıcı ancak PS4’e göre daha az detaylı.
  • PS4: 1080p çözünürlükte 30 FPS; daha keskin dokular ve daha iyi gölge detayları.

2. Call of Duty: Warzone

• Xbox One S: Dinamik 900p-1080p çözünürlükte 60 FPS; büyük haritalarda nadiren FPS düşüşleri yaşanabilir.
  • PS4: Dinamik 1080p çözünürlükte 60 FPS; grafik kalitesi ve performans biraz daha kararlı.

3. Fortnite

• Xbox One S: 1080p çözünürlükte 30 FPS; performans genelde akıcı ancak daha az ayrıntılı grafikler.
  • PS4: 1080p çözünürlükte 30 FPS; Xbox’a kıyasla daha keskin grafikler.

4. Red Dead Redemption 2

• Xbox One S: Dinamik 864p-1080p çözünürlükte 30 FPS; açık dünya oyunlarında grafik detayları daha azdır.
  • PS4: 1080p çözünürlükte 30 FPS; dokular ve ışıklandırma daha iyi.

5. FIFA 23

• Xbox One S: 1080p çözünürlükte 60 FPS; performans stabil ve akıcı.
  • PS4: 1080p çözünürlükte 60 FPS; grafikler ve oynanış açısından hemen hemen eşit.
Hocam eğer bana sorucak olursanız PS4 Çok daha kaliteli ve indirimleri vs daha iyi oyun alımlarında bence PS4 almanız daha iyi olacaktır.

Maksimum bu bütçeye Xbox One S mi yoksa PlayStation 4 mü? Bir de Xbox One hala game Pass var mı?

PS4 bence fakat bütçe 10-11.000 olursa Series S alın.

Call of Duty yavaş yavaş Game Pass'te geliyor şu an Modern Warfare 3 ve Black Ops 6 var dediğine göre Xbox almak daha mantıklı GTA'da 80TL civarı olması lazım.
Hiçbir şeymiş benim de aklımda Xbox one S var şu an sanki. Sadece futbol oynarım bu arada arkadaşlarla falan.

6'ya falan bulabilirsem çok iyi olacak çünkü 7500 maksimum sınır yani, sanki Xbox one S o fiyata bulurum ya.

Futbol oynarken eğleneyim yeter, fifa 24 falan

PS4 bence fakat bütçe 10-11.000 olursa Series S alın.
Yok hocam bütçeyi artıramam maalesef, dediğim gibi futbol oyunları için alıyorum şimdilik sanki ya

Hiçbir şeymiş benim de aklımda Xbox One S var şu an sanki. Sadece futbol oynarım bu arada arkadaşlarla falan.

6'ya falan bulabilirsem çok iyi olacak çünkü 7500 maksimum sınır yani, sanki Xbox One S o fiyata bulurum ya.

Futbol oynarken eğleneyim yeter, EA FC 24 falan.

EA FC 24 Game Pass'te var ikinci el piyasasında zorlarsan 5000'TL'ye falan bulabilirsin.

hocam ben Xbox One kullanıyorum çok memnunum, ondan önce PS3 sahibiydim ondan da memnundum fakat game pass ile bir sürü oyun oynayabiliyorum. PSN Plus'da hangi oyunlar var onları bilmiyorum. Yakın zamanda cihazımı satıp Xbox Series S almayı planlıyorum çünkü yavaş yavaş Xbox One ve One S'e oyun destekleri azalıyor onu da unutmamak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı