Xbox One S vs PlayStation 4

• Konuyu başlatan mstfaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 195
Hocam oyunlar pahali olduğu için bakiyordum bunlara ve oynadigim oyunlar FIFA RDR2'den ibaret.
İşlemcisi diğerlerine göre çok fazla üstün gücü var her yönüyle bu fiyatlar ps4'e fazla yoksa tabiki oyunlar pahalı ama xbox fiyatlandırması ps'ye kıyasla daha iyi.

2017 yılından beridir One S kullanıyorum 4K 60 Hz modda bayağı bayağı GTA 5 açıyor eğer alacağınız cihaz iyi kondisyonda ise mutlaka One S tercih edin. Arkadaşta One S kullanıyordu satıp Slim 4 aldı. Sonra tekrardan değiştirdi One S aldı. Öyle diyeyim yani. Emin değilim ama fiyatlar neredeyse Series S gibi bence fazla pazarlık yapın. Dediğim gibi kullanma durumu önemli az kullanıldıysa falan alabilirsin rahatlıkla bir de bizim insanlar konsol alınca koyuyor oynuyor bakım falan yok. Bakım yaptırırsanız 1550-2000 isterler geçen sormuştum termal macun ve iç temizlik. Cihazın alınma yılı yoğun kullanılmış mı bunlar önemli. Mesela fan sesine bakın PS'lerde uçak gibi oluyor ama Xbox'larda aşırı ses yaşanmaz hiçbir zaman. Ağır açık dünya oyunlarında eğer bakımsızsa ve yorgun cihazsa asla almayın üzer. Ek olarak One S PS4 seviyesidir sanırım tflops olarak da daha iyi

Fat kasayı genelde önermezler çünkü ısınma fan sesi vb. sorunları var alacaksan slim al kafan rahat olsun.

O zaman senin yerinde olsam PS4 alırdım ama daha uygun fiyatlısını illaki çok rahat bulursun.

Hocam peki bu mat kasayı alsam fazla sorun çıkartır mı pek bilgim yokta tek bildigim bu fat kasaların kötü olduğu

2017 yılından beridir One S kullanıyorum 4K 60 Hz modda bayağı bayağı GTA 5 açıyor eğer alacağınız cihaz iyi kondisyonda ise mutlaka One S tercih edin. Arkadaşta One S kullanıyordu satıp Slim 4 aldı. Sonra tekrardan değiştirdi One S aldı. Öyle diyeyim yani. Emin değilim ama fiyatlar neredeyse Series S gibi bence fazla pazarlık yapın. Dediğim gibi kullanma durumu önemli az kullanıldıysa falan alabilirsin rahatlıkla bir de bizim insanlar konsol alınca koyuyor oynuyor bakım falan yok. Bakım yaptırırsanız 1550-2000 isterler geçen sormuştum termal macun ve iç temizlik. Cihazın alınma yılı yoğun kullanılmış mı bunlar önemli. Mesela fan sesine bakın PS'lerde uçak gibi oluyor ama Xbox'larda aşırı ses yaşanmaz hiçbir zaman. Ağır açık dünya oyunlarında eğer bakımsızsa ve yorgun cihazsa asla almayın üzer.

FIFA'da RDR 2 de falan üzmez değil mi?

Zamanında Game Pass in çok ucuz olduğu zamanda One S kullanmıştım gayet güzel bir cihaz fakat desteği kesilirse konsolu kırdırmak gibi bir şansınız bulunmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı