Xbox One S'i Satıp PS4 Slim'e Geçmek Mantıklı mı ?

cankral123

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3-4 ay önce aldığım Xbox One S'i satıp 2. el bir PS4 Slim alma gibi bir fikrim var. Sizce yapmalı mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 3-4 ay önce aldığım Xbox One S'i satıp 2. el bir PS4 Slim alma gibi bir fikrim var. Sizce yapmalı mıyım ?
Önermem. Ama illa "Exclusive" oyunları oynamak istiyorsan geçebilirsin. Onun dışında XBOX One S daha iyidir. PS4'ün oyunları daha pahalı. XBOX'da ise Game Pass (herhalde adı buydu) ile güzel oyunları ucuza bıkana kadar (aylık ödüyorsun) oynarsın.

Aslında ben Xbox'ı alırken Game Pass ve Ea Access olayları yüzünden almıştım ancak 15 Ekim'den itibaren aylık Game Pass'in ve Live Gold'un 29 TL'den 59 TL'ye , yıllık Live Gold'un ise 179 TL'den yaklaşık 450 TL civarına çıkacağını duyduğum için satma kararı aldım.Ayrıca bazı exclusive oyunlar çok dikkatimi çekiyor ancak 6-7 oyun için konsol değiştirmek ne kadar mantıklı onu düşünüyorum.
Ayrıca şuan albteknoloji'de indirimde PS4 Slim var eğer satabilirsem indirim bitmeden bunu düşünüyorum. SONY PS4 SLİM 1TB CUH-2116B OYUN KONSOLU ( SONY EURASİA GARANTİLİ )

Bizde ps4 ten xbox geçtik çok gereksiz. Nerden duydun bilmiyorum biz aldık 1 yıl gold 1 yıl gamepass takılıyoruz. Fifa 19 bekliyoruz. Xbox iyidir. Ucuz hesaplı.

Online oynamayı seviyorsan (benim gibi) PS4 al. Çünkü PS Plus 12 aylık fiyatı 180 TL. Xbox Live Gold 15 ekimde daha pahalı olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı