PlayStation 4 Slim vs Xbox One S

Hocam elimde laptop var. Oyunlar için ideal değil. Ben PlayStation 4 almayı planlıyordum fakat tek ucuz satılan yer İstanbul bilişim. Bazı yerler dolandırıcı olduğunu, bazıları da iyi olduğunu söylüyor. Burdan alan varsa bilgilendirebilir mi?

Ama 1 oyun forza hadi forza gibi 5 tane iyi oyun olsun karşıda onlarca ps4 e özel güzel hatta bi çoğu kalite akan oyunlar var. God of War, Spiderman, Destiny, Horizon, Shadow of The Colossus ve daha birsürü bence ps4 al paran yetmiyorsa ikinci el bak.

Hocam PlayStation 3 nasıldır? Ailem ile oynamayı düşündüğüm için pes, blur gibi oyunları oynayacağım. Sizce hala 2.el alınır mı? Multiman'lı almayı düşünüyorum, böylece oyunları kendim yükleyebilirim. Soğutmalı bir şekilde kullanırsam uzun götürür mü?
Hocam PlayStation 3 nasıldır? Ailem ile oynamayı düşündüğüm için pes, blur gibi oyunları oynayacağım. Sizce hala 2.el alınır mı? Multiman'lı almayı düşünüyorum, böylece oyunları kendim yükleyebilirim. Soğutmalı bir şekilde kullanırsam uzun götürür mü?

Multiman'lı alınca istediğim oyunu kurabiliyor muyum, yoksa her oyun farklı bir kırma programımı istiyor?

Son düzenleme:

Multiman'lı alınca istediğim oyunu kurabiliyor muyum, yoksa her oyun farklı bir kırma programımı istiyor?

Kırılmış olan her oyunu kurabilirsin diye biliyorum ama korsana destek vermeye girer mi bilmiyorum bu yaptığım. Aynı zamanda multiman ile yama, mod gibi şeyler de yapabilirsin. PS3'ü multimanlı almaya kalkışma. Fiyatlar uçmuş 1000-1500 TL gibi fiyatlara satıyorlar. 500 TL'ye falan al Youtubeda tonlarca videosu var PS3 kırmayla ilgili. Ama ucuz multimanlı bulursanız alın. Böylelikle uğraşmamış olursunuz. Eğer eski gelmeyecekse PS3, hala tonlarca oyunu var oynanacak. Alırsınız oynarsınız mis gibi, bitirince rafa kaldırırsınız falan gelecekte tekrar açıp nostalji yaparsınız. :)

Kırılmış olan her oyunu kurabilirsin diye biliyorum ama korsana destek vermeye girer mi bilmiyorum bu yaptığım. Aynı zamanda multiman ile yama, mod gibi şeyler de yapabilirsin. PS3'ü multimanlı almaya kalkışma. Fiyatlar uçmuş 1000-1500 TL gibi fiyatlara satıyorlar. 500 TL'ye falan al YouTube'da tonlarca videosu var PS3 kırmayla ilgili. Ama ucuz multimanlı bulursanız alın. Böylelikle uğraşmamış olursunuz. Eğer eski gelmeyecekse PS3, hala tonlarca oyunu var oynanacak. Alırsınız oynarsınız mis gibi, bitirince rafa kaldırırsınız falan gelecekte tekrar açıp nostalji yaparsınız. :)

Aynen bende oyle dusunuyorum. Sanirim tum modelleri kirmak mumkunmus. Bu yuzden en son cikan model superslimi dusunyorum.

@LightSelami
İstanbul Bilişim ve Nanokatalog kullanılmasını önermiyorum. Site içerisinde önerilmesi yasak zaten. PS3 yerine bulabilerseniz Xbox One alın bence. PS3 alacaksanız Super slim alınabilir. Slim alacaksanız 25xx ve üstü model olmasına dikkat edin. Fat kasa veya Slim 25xx altı almanı önermem çünkü nm olarak yüksek oldukları için fazla güç çekiyorlar ve daha fazla ısınıyorlar.

@LightSelami
İstanbul bilişim ve Nanokatalog kullanılmasını önermiyorum. Site içerisinde önerilmesi yasak zaten. PS3 yerine bulabilerseniz Xbox One alın bence. PS3 alacaksanız super Slim alınabilir. Slim alacaksanız 25XX ve üstü model olmasına dikkat edin. Fat kasa veya Slim 25XX altı almanı önermem çünkü nm olarak yüksek oldukları için fazla güç çekiyorlar ve daha fazla ısınıyorlar.

.
Hocam sizce bu satıcıdan alıp kırdırmak mümkün mü? Fiyat biraz pahalı evet ama malum 20 yaş altına ev yasağı var. Evden çıkıp alamıyorum. Elimde 500GB harddisk var bunu takıp evde multiman yükleme işlemi yapabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı