Forumda korsan içeriklere karşıyız. Kırdırılsa bile emeğinin karşılığını veremeyeceğiniz oyunlar oynamayın.Sizce ne zaman kırdırılır? Ben yeni konsollar çıktığı zaman olabileceğini düşünüyorum.
Konu açmak yasak demedim. Forumca ahlaki bulmuyoruz dedim.Konunun illegale girip girmeyeceğine bırakalım da moderatörler karar versin. Daha önce buna benzer konular açmıştım. Konuyla ilgili fikri olan varsa ve yazarsa sevinirim.
Benim anlamadığım sen forumun basın sözcüsü falan mısın?Konu açmak yasak demedim. Forumca ahlaki bulmuyoruz dedim.
Basın sözcüsü olmaya gerek yok korsan hırsızlıktırBenim anlamadığım sen forumun basın sözcüsü falan mısın?
Ama forumun yüzde 60'ı korsan kullanıyorBasın sözcüsü olmaya gerek yok korsan hırsızlıktır![]()
Korsanı savunmuyorum ama hiç kimsenin kullandığı tüm yazılımları/dizi filmleri/oyunların hepsini orijinal aldığına inanmıyorum. Ben arkadaşın söyleyiş tarzına öyle bir atıfta bulundum, yoksa ben de korsan kullanmamaya çalışıyorum.Basın sözcüsü olmaya gerek yok korsan hırsızlıktır![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.