Xbox One tahmini ne zaman kırdırılır?

Konunun illegale girip girmeyeceğine bırakalım da moderatörler karar versin. Daha önce buna benzer konular açmıştım. Konuyla ilgili fikri olan varsa ve yazarsa sevinirim.
Konu açmak yasak demedim. Forumca ahlaki bulmuyoruz dedim.

Basın sözcüsü olmaya gerek yok korsan hırsızlıktır :D
Korsanı savunmuyorum ama hiç kimsenin kullandığı tüm yazılımları/dizi filmleri/oyunların hepsini orijinal aldığına inanmıyorum. Ben arkadaşın söyleyiş tarzına öyle bir atıfta bulundum, yoksa ben de korsan kullanmamaya çalışıyorum.

Eskiden oyunlar kar etmeyip batarlardı korsandan dolayı, Şimdi korsan çoğalmasına rağmen aşırı kar ediyorlar. Kumar sistemi olsun, Market sistemi olsun her türlü paranın dibine vuruyorlar. Yani bu oyun satıcıları da haksız para kazanıyor, Kişi sırf kumar sisteminde risk heyecanı var diye oynuyor ve batıyor. CS:GO gibi oyunları korsan oynanmasına karşı değilim ve hiçbir zaman karşı çıkmıyacağım. Forum olarak korsana teknik destek verilmiyor, fakat parası olmayan adama da tekmeyi basmıyorlar. Oyun tasarlıyan ekibin gideri en fazla 3 milyondur, Peki bu adamlar ne kadar kazanıyor? Milyarlar kazanıyorlar. Gideri 3 milyon olan adamın milyarlar kazanması haklı kazanç mı olur sizce? Bu forum da korsana destek verilmemesinin sebebide açıktır, Korsan oyunların sorunları bariz bir şekilde crack sisteminden kaynaklandığı için, Bir de sponsor olan sitelerin forumu illegal bir imaj çizdiği için sponsor olmamalarıdır. Şahsen Türkiye'nin ekonomisi iyi olsaydı korsan oynayan kişi bulmak zor olurdu. Bu ekonominin içinde korsan oynayanlara söven kişilere karşı da pozitif bakıyor değilim. Bu salak saçma oyunların bizim gençlerimizi ezik ve züppeye çevirip içimize bomba olarak saldığını unutmayın. Herkesin iradesi ve yaşanmışlığı professional olamayabilir ve kişi sistemin içinde ezilip hayatı b*ka sarabilir. Gece gündüz bu sistemin içinde çürüyüp masturbasyon yapan ergenlerin bir de bu sisteme gönül bağıyla para yatırmaları benim içimi her zaman burkmuştur. Kapitalist sistem o kadar kötü ki kişi önündeki çip'e bakıp nasıl olur da bu kadar pahallı olabilir demiyor. Tamam belki o çipler belirli bi zamana kadar üretim sıkıntısı çektiği için pahallı olmuş olabilir, fakat şimdi neden bu kadar pahallı? Elle üretilen bir şey de değil artık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı