Xbox One vs PS4?

Xbox One vs PS4

• Oy verenlerin toplamı
    8
  • Anket kapandı .

onut97

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar arkadaşlar.
Ben yakın zamanda içinde Windows 10 işletim sistemi olan 2in1 yani hem tablet hem de laptop gibi kullanılan bir cihaz aldım. Açıkcası Windows 10 hoşuma gitti. Birkaç ay içerisinde de bir oyun konsolu almak istiyorum fakat çok kararsız kaldım ne alsam diye. İlk önce aklımda PS4 vardı aslında avantajları da az değil;

1-Türkçe oyun desteği ve PS4 özel olan oyunlar.
2-Benim gözlemlediğim kadarıyla oyunların ve konsolun kendisinin az da olsa daha ucuz olması Xbox'a göre.
3-PS4'ün Türkiye'de Xbox'a göre çok daha yaygın olması.

Fakat dediğim gibi yeni bir tablet alıp Windows 10'da hoşuma gidince artık eskiyen telefonumu bir Windows Phone'la değiştirmeye karar verdim ve 899 TL'lik Lumia 640XL'in bile 1200-1300 TL bandındaki çoğu android telefondan daha performanslı olduğunu gördüm. Tamam biliyorum uygulama sıkıntısı var ama benim aradığım her uygulama artık gelmiş.(dahili depolamasının 8 GB olması da çok dezavantaj değil zira Micro sd karta her uygulama kurulabiliyor diye biliyorum ama kesin de demiyim şimdi.)

Neyse konuya dönersek biliyorsunuz Microsof yakın bir zamanda Xbox 360 daki oyunlara da destek vermeye başladı. One için aynı zamanda Windows 10'da gelecek ve çoğu forumda gördüğüm kadarıyla Online altyapısının ve PSN'e oranla Xbox Live Gold üyeliğinin hem daha ucuz hem de kaliteli.

Sizce nasıl bir karar vermeyelim? Özellikle hem tabletimde hem telefonumda hem de oyun konsolumda aynı işletim sistemi olması ve bunların sürekli senkronize olarak çalışma düşüncesi beni çok cezbediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş... Önce şu 'ara' butonunu kullansanız. Aynı konuyu 500. defa açmasanız nasıl olur?
Herkesin seçim yapmak için kendine göre sebepleri var. Merak edip açtığı bir konu için suçlayamazsınız.
Diğer arkadaşın Playstation 4 almak için tatmin olduğu bir sebep diğeri için yeterli olmayabilir.

Herkesin seçim yapmak için kendine göre sebepleri var. Merak edip açtığı bir konu için suçlayamazsınız.
Diğer arkadaşın Playstation 4 almak için tatmin olduğu bir sebep diğeri için yeterli olmayabilir.
O zaman herkes aynı konuyu 1000. defa açsın kardeş.

2+2'yi tekrar tekrar sormaya gerek yok. Zaten önce ara butonu kullanılır ondan sonra cevap bulamadıysan konu açarsın.
Size göre öyle işliyor demekki. Her insandan aynı duyarlılığı bekleyemezsiniz. Bilgi öğrenme isteğinin önünü kesmeye çalışmak hoş bir davranış değil.

Size göre öyle işliyor demekki. Her insandan aynı duyarlılığı bekleyemezsiniz. Bilgi öğrenme isteğinin önünü kesmeye çalışmak hoş bir davranış değil.
Bilgi öğrenmek ile çöplük yaratmak aynı şeyler değil.

Bilgi öğrenmek ile çöplük yaratmak aynı şeyler değil.
Yaptığınızın tek açıklaması saygısızlıktır ve bu konuyu böyle uzatmamız da ayrı saygısızlıktır. Dediklerimi dikkatlice birdaha okuyun o halde, bakın ne demişim.
Herkesin kendine göre farklı sebepleri var, uzatmanın da hiç lüzumu yok. Ortada yanlış birşey yok.

Yaptığınızın tek açıklaması saygısızlıktır ve bu konuyu böyle uzatmamız da ayrı saygısızlıktır. Dediklerimi dikkatlice birdaha okuyun o halde, bakın ne demişim.

Herkesin kendine göre farklı sebepleri var, uzatmanın da hiç lüzumu yok. Ortada yanlış birşey yok.
Bence bunun tek açıklaması sizin mantıklı düşünememeniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı