Xbox One VS PS4

Ps4 Vs Xbox One

• Xbox One

Oy: 6 60,0%
  • Ps4

Oy: 5 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

Muhammed ÖZDAL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Ben birkaç gündür Xbox One veya PS4 arasından birini almayı düşünüyorum. PS4'ün GDDR5 RAM'ı beni ona çekse de gönlümden hiç sahip olmamama rağmen Xbox One geçiyor. Sizden isteklerim olacak. Bunları bana nedenleri ile birlikte yazabilir misiniz?

Xbox One grafikleri düzeltildi mi?
GDDR5 RAM Bana DDR3 RAM'dan daha fazla ne katabilir?
PS4'ün ve XO'nun artı ve eksi yanları nelerdir?
Kinect Xbox'ta olmazsa olmaz mıdır?
BF4, GTA5, Fifa16, Halo5 Ve CODAW gibi oyunları Xbox One için bulabilir miyim? (İnternet üzerinden.)
Aynı oyunları PS4 için bulabilir miyim?
Hangisi daha iyi çözünürlükte ve hangisi daha avantajlı olur?

Xbox One'ın grafikleri düzeltilmeye çalışılıyor. Halo 5 Xbox One özel oyunu PS4'de bulamazsınız ve yanılmıyorsam Xbox One Halo 5'i 1080P grafikte çalıştırıyor. BF4, GTA5, Fifa16 ve CODAW gibi oyunları her iki konsolda da rahatlıkla bulabilirsiniz ama PS4'de grafikler bir tık daha üstün. Hangi konsolun özel oyunlarını seviyorsanız onu almanızı öneririm Halo 5 seviyorsunuz anladığım kadarıyla o zaman Xbox One sizin için daha iyi olacaktır ama seçim sizin yinede.

Konsolda grafiğe ve donanıma hiç bakmayacaksın. Bir konsol ona özel çıkan oyunlar için alınır. Kısacası sen hangi konsolu seviyorsan ve hangi konsoldaki oyunlar hoşuna gidiyorsa onu alırsın. 1080p 720p vs bunlara hiç takma. Hangisini istiyorsan onu al . Her iki konsolunda birbirine göre artı ve eksi yönleri var. Bende bir XBOX ve XBOX 360 sahibiyim ama bu devirde en iyi seçim bana göre PlayStation 4.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı