Xbox One Wireless Controller ve Wireless Adaptör Kaliteli Mi ?

• Konuyu başlatan W10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.213
İyi sosyaller. Bu paket halinde satılan ikiliyi almak istiyorum. Kalitesi nasıldır aynı oda içinde 4 metre mesafede kopma ve gecikme olmadan çeker mi ?

Çeker diye biliyorum ama daha bilgili birisinden fikir almak lazım.
@erayaman2

İyi sosyaller. Bu paket halinde satılan ikiliyi almak istiyorum. Kalitesi nasıldır aynı oda içinde 4 metre mesafede kopma ve gecikme olmadan çeker mi ?

Hocam dün de birisi bu ikili için konu açmıştı. İnanın mantıklı bir seçim olmaz sizin için. Xbox one S kolu Türkiye'de 300 TL. Çekim kalitesinin adaptörden çok kolla alakası var. Orta ayar bir adaptörle 4-5 metreden bile kopma yapmadan One S kolunu kullanabilirsiniz.

Hocam dün de birisi bu ikili için konu açmıştı. İnanın mantıklı bir seçim olmaz sizin için. Xbox one S kolu Türkiye'de 300 TL. Çekim kalitesinin adaptörden çok kolla alakası var. Orta ayar bir adaptörle 4-5 metreden bile kopma yapmadan One S kolunu kullanabilirsiniz.
Hocam bu adaptörü ayrı almak istiyorum sizce mantıksız mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı