Daha fazla
Ben olsam Series S alırdım.
Daha fazla para koyabiliyorsan kesinlikle Xbox Series X al. Ben kullanıyorum memnunum. Ne depeolama sorunum var ne de başka bir sorunum. 2. el Xbox Series X'te alınabilir. Fakat sıfırla arasında pek fark olmuyor. Gene de karar sizin.
O zaman 1. seçenek daha mantıklı sizin için.Para koyamıyorum malum ekonomik sıkıntıdayım Series X sonra alırım diye tahmin ediyorum ve Xbox One S'e hard disk almayı düşünmüyorum ben direk değiştirmek istiyorum Minecraft da falan kasıyor bazen hala aklımda 1. Veya 2. Seçenek var 1. Seçeneği alsam 1 2 yıl sonra satıp Xbox Series X'e geçme planım var 2. Seçeneği alırsam yani bilemiyorum onu satabilir miyim alırlar herhalde ama ikisi arasında sıkışıp kaldım...
2. seçeneği alırsam da Xbox Series X'e geçince orada da Cyberpunk oynarım herhalde. Ama şöyle sıkıntı var kardeşim de oynuyor yani en fazla bi 3000 tl masraf çıkacak gibi 1.500 e satsam konsolu 3400 tl falan çıkıyor sizce 1. Seçenek mi 2. Seçenek mi
Ve 1. seçeneği alırsam kutulu oyun da alabilirim muhtemelen.
Ve 1. seçeneği alırsam kutulu oyun da alabilirim muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.