Xbox One X kolu PC'de çalışır mı?

Hamleyn

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba değerli forum sahipleri. Kendime ve aileme Xbox One X ve yanında iki tane kolu olacak şekilde satın alım yapmayı düşünüyorum. Aslında 2500 TL civarında normal 9. nesil kol alacaktım. Fakat forumlardan yeteri kadar bilgiye doyamadım kendim konu açma kararı verdim. Xbox One X kolunu PC'ye bağlamak için sadece kol, şarjlı pil ve PC için Bluetooth adaptöru yeterli midir? Ekstra dungle vs almama gerek var mıdır? Konuya pek hakim değilim sorularımı detaylı bir şekilde cevap verirseniz çok ama çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Kesinlikle gerekli değil. Çok hızlı bitirmiyor.

Tahmini ne kadar gider hocam alacağım cihaz toplam 5K zaten 1 k da ekstra sadece pillere falan vermek gereksiz geliyor.

Tamamdır o zaman PC için sadece Bluetooth yetiyor değil mi TP-Link 5.0 vs alsam yeter mi?

Bir de PC ci bir arkadaş var ona sordum markası önemli değil dedi bende 5.0 bir de 5.3 var dedi 5.0 200 TL falan olur sana dedi marka önemli midir çok gecikme olur mu FIFA oynamayı da düşünüyorum ama aşırı hassas oyunlar oynamayacagim.

Tahmini ne kadar gider hocam alacağım cihaz toplam 5K zaten 1 k da ekstra sadece pillere falan vermek gereksiz geliyor.

Tamamdır o zaman PC için sadece Bluetooth yetiyor değil mi TP-Link 5.0 vs alsam yeter mi?

Bir de PC ci bir arkadaş var ona sordum markası önemli değil dedi bende 5.0 bir de 5.3 var dedi 5.0 200 TL falan olur sana dedi marka önemli midir çok gecikme olur mu FIFA oynamayı da düşünüyorum ama aşırı hassas oyunlar oynamayacagim.

Sıfır gecikme. Bunlardaki Bluetooth bir acayip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı