Xbox One X Nasıldır?

Fe4rLeSs441

Hectopat
Daha fazla  
Xbox One X almayı düşünüyorum, ama sıkıntı şu; ben Xbox'un ne işe yaradığını bilmiyorum.
Yani şöyle ben bu Xbox'u alınca neler yapabileceğim, ne işe yarıyor bu konsol hiç bir fikrim yok.
Beni aydınlatır mısınız lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Xbox One X alırsanız.

• Gerçek 4k. (yanlış biliyor isem düzeltin lütfen.)
  • Sistemin ismini bilmiyorum ayda 10 dolara 1 aylığına 500 tane oyun veriyor.
  • Gold live da ki ayda 2 beleş oyun playstationa göre daha iyi diye biliyorum.
  • Bilgisayar kullanan arkadaşlarınızla birlikte oynama avantajı.
  • Gamepad:)

Eğer Xbox One X alırsanız.

• Gerçek 4k. (yanlış biliyor isem düzeltin lütfen.)
  • Sistemin ismini bilmiyorum ayda 10 dolara 1 aylığına 500 tane oyun veriyor.
  • Gold live da ki ayda 2 beleş oyun playstationa göre daha iyi diye biliyorum.
  • Bilgisayar kullanan arkadaşlarınızla birlikte oynama avantajı.
  • Gamepad:)
ya şimdi bilgisayar kullanan arkadaşlarımla oynama işi daha mantıklı ya :D

ben romanyada yaşıyorum düyadaki en hızlı 4. internete sahip ülke 290 mbps dowlan 120 upload hızım var xd 4k televizyonum yok ama xd

450 euro olcak diye okudum internet sitelerinde ama daha romanyadaki hiç bir mağazada yok bi kaç güne gelir bende ona göre alırım

450 euro olcak diye okudum internet sitelerinde ama daha romanyadaki hiç bir mağazada yok bi kaç güne gelir bende ona göre alırım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı