Xbox One X Nasıldır?

PS4 de ise Xboxdaki tüm oyunlar
Xbox'daki tüm oyunlar? PS fanlığı yaptığın nasılda belli...

Xbox One X şuan da piyasada gerçek 4K oyun oynatabilen tek konsol. Grafik performansı şuanda masaüstü ile kıyaslayacak olursak GTX1060 ile GTX1070 arasına oturuyor. İşletim sistemi PS'den çok daha stabil, emin olabilirsin. Yazılımı kırabilme gibi bir durumunda yok PS'de olduğu gibi. Ayrıca Doğu ülkeleri dışında PS emin ol Xbox'a göre çok daha az satıyor. Bu sebeple oyuncu sıkıntısı da çekmezsin.

Xbox One X alırsan tavsiyem EA Access, Game Pass ve Gold Live üyeliklerini de yanında satın alman. Kütüphaneni oldukça çok çeşitle donatıyorlar. EA Access ve Gold Live'ı 1 yıl boyunca kullanmış birisi olarak oldukça memnun kalmıştım.

O kadarını tam olarak bilmiyorum ama böyle bir özeelik var diye biliyorum.Ayrıca bu da konudan uzak ama pc de hile yapıp hesabını konsola geçireni gördüm.

Xbox'daki tüm oyunlar? PS fanlığı yaptığın nasılda belli...

Xbox One X şuan da piyasada gerçek 4K oyun oynatabilen tek konsol. Grafik performansı şuanda masaüstü ile kıyaslayacak olursak GTX1060 ile GTX1070 arasına oturuyor. İşletim sistemi PS'den çok daha stabil, emin olabilirsin. Yazılımı kırabilme gibi bir durumunda yok PS'de olduğu gibi. Ayrıca Doğu ülkeleri dışında PS emin ol Xbox'a göre çok daha az satıyor. Bu sebeple oyuncu sıkıntısı da çekmezsin.

Xbox One X alırsan tavsiyem EA Access, Game Pass ve Gold Live üyeliklerini de yanında satın alman. Kütüphaneni oldukça çok çeşitle donatıyorlar. EA Access ve Gold Live'ı 1 yıl boyunca kullanmış birisi olarak oldukça memnun kalmıştım.
Dostum bu kadar şey anlatmışsın ama benim demek istediğim, oyun açısından, donanım veya yazılım konusunu bilmiyorum ayrıca Xbox da PS4 de kullanmadım benim söylediğim PS özel oyun konusunda Xbox'ı eziyor Xbox da bulunan 2-3 tane hariç (Forza, Halo gibi zaten Forza bile PC de mevcut) gerisi ve daha fazlası PS4 de oynanabilir. Yani demek istediğim PS4 Pro almak daha mantıklı geliyor bana Infamous olsun Killzone, Uncharted olsun.

Dostum bu kadar şey anlatmışsın ama benim demek istediğim, oyun açısından, donanım veya yazılım konusunu bilmiyorum ayrıca Xbox da PS4 de kullanmadım benim söylediğim PS özel oyun konusunda Xbox'ı eziyor Xbox da bulunan 2-3 tane hariç (Forza, Halo gibi zaten Forza bile PC de mevcut) gerisi ve daha fazlası PS4 de oynanabilir. Yani demek istediğim PS4 Pro almak daha mantıklı geliyor bana Infamous olsun Killzone, Uncharted olsun.
Okumuyosun galiba ben madde madde yazarken bilgisayardaki arkadaşlarınız ile oyun oynanabiliyor yazdım. Acaba bundan ne anlıyorsun.

Konudan biraz uzak ama pc kullanıcıları ile birlikte oynanıyorsa hile olmuyor mu oyunlarda?
Xbox Secure sistemi var. Hile kullanan hile kullananla karşılaşıyor, normal oyuncuya çok nadir denk geliyor.

Xbox One kullanmış birisi olarak mantıklı bir karar değil. Geriye dönük uyumlulukla oynadığın oyunların bile zevki çok farklı oluyor. Bahsettiğin oyunları oynamak için ise düz ikinci el bir PS4 satın alınabilinir ama kesinlikle Pro modeli o oyunlar için alınmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı