Xbox One X vs PS4 Pro vs PC

Ps4 slim konsolunu varsa bilgisayar alın. Bilgisayarın özelliklerini biraz kısıp 2.el bir Xbox One ile birlikte alabilirsin.

Sağolun benim bir ps4 slimim var xbox one x de alıp 2020 de ps5 almasam sıkıntı çıkarmı neredeyse hiçbir oyunu oynamadım ps4 de rdr 2 far cry raibow hiçbirini oynamadım
PS4 unuz varsa PC almanız mantıklı olacaktır

PS artık diğer platformlar ile oynamaya izin veriyor. Bu izni kullanıp kullanmamak yapımcıya kalmış.

Kullanımınıza bağlıdır ve artık ps5'i de satın alabilirsiniz, bir PC'ye yatırım yapmanın maliyeti, üzerinde başka şeyler yaparak geri alınabilir, ancak yalnızca oyun oynamak istiyorsanız, o zaman ps5 tamamen kullanımınıza bağlıdır. senin için en iyisi olur. Ayrıcalıklı, 4K oyun ve akışla.
Ve şahsen, ben 1660 süper 6 Gb OC sürümünü kullanıyorum ve kesinlikle uygun 3200 mhz ramlar ve iyi bir soğutucu ile 2k oyunları oynayabilirsiniz. Ve bir Nsync ekranında sorunsuz bir şekilde öldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…