Hocam PS4 oyun fiyatlarına baktınız mı ? Bence çok yanlış bir tercih olur. Eğer konsol alacaksanız bence XBOX daha mantıklı bir seçim. Zaten bilgisayarınızda var PS4 oyun almak çok zor şu dönemde köşede tozlanarak eskimeye bırakırsınız.Tamam PS4 alacağım inşallah elimdeki PC ile de idare ederim herkeste teşekkür ederim.
Hocam PS4 oyun fiyatlarına baktınız mı? Bence çok yanlış bir tercih olur. Eğer konsol alacaksanız bence Xbox daha mantıklı bir seçim. Zaten bilgisayarınızda var PS4 oyun almak çok zor şu dönemde köşede tozlanarak eskimeye bırakırsınız.
Exclusive oyunları oynamak istiyorum demiş. Demek ki oyunlara da verecek parası var.Hocam PS4 oyun fiyatlarına baktınız mı ? Bence çok yanlış bir tercih olur. Eğer konsol alacaksanız bence XBOX daha mantıklı bir seçim. Zaten bilgisayarınızda var PS4 oyun almak çok zor şu dönemde köşede tozlanarak eskimeye bırakırsınız.
Yani bir oyuna 200 TL veriyorsunuz fakat o para ile altı aylık Gamepass alınabiliyor. Ya da 3 yıllık EA Acces. Bana garip geliyor herkesin kendi tercihidir lakin özel oyunlar için konsol almak mantıklı gelmiyor. Sonuçta oyunu satsanız bile oyunu bitirmeden o parayı alamıyorsunuz. Bitirmeden oyun almak masraflı olacak. Bu fiyata oyun almak içinde gene indirim beklemeniz gerekiyor.İndirim döneminde alabilir. Mesela Ghost of Tsushima'yı indirimde 199TL'ye aldım sıfır. İstersem bitirip 180-190TL'ye satabilirim.
Yani bir oyuna 200 TL veriyorsunuz fakat o para ile altı aylık Game Pass alınabiliyor. Ya da 3 yıllık EA acces. Bana garip geliyor herkesin kendi tercihidir lakin özel oyunlar için konsol almak mantıklı gelmiyor. Sonuçta oyunu satsanız bile oyunu bitirmeden o parayı alamıyorsunuz. Bitirmeden oyun almak masraflı olacak. Bu fiyata oyun almak içinde gene indirim beklemeniz gerekiyor.
Mesela ben Gamepass ile bir çok oyuna erişebilirken bunun size ne yararı olacak ? Zaten oyunu çok oynamak istersem PS4 kiralar bitiririm. Ya da PS4 kafeye giderim bitirim. Size göre mantıklı gelebilir lakin bana mantıklı gelmiyor.Kalite farkı da var. PS özel oyunlarının bütçesi Xbox'takilere oranla çok daha yüksek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.