4 Tflops'u görür görmez aha güçsüz diyorlar hocam RDNA 2 mimarisi içeren işlemcisi Series X'e çok yakın olan bir konsol Series S BG3'te sorun çıkartırken tflops kısmında çıkartmadı RAM kısmında çıkarttı zaten oradaki sorunda halledilmesi için üzerinde çalışılıyor halledilecektir.
Beyler Rez alın emoji sistemini sabote etmenize gerek yok Series S’e gelmediğinde bu konuya beklerim sizi gelirse de downgrade atarlar unplayable olarak gelir. Siz gerçi ona da geldi bak dersiniz
Rez alın emoji sistemini sabote etmenize gerek yok Series S'e gelmediğinde bu konuya beklerim sizi gelirse de downgrade atarlar unplayable olarak gelir. Siz gerçi ona geldi bak dersiniz
4 Tflops'u görür görmez aha güçsüz diyorlar hocam RDNA 2 mimarisi içeren işlemcisi Series X'e çok yakın olan güçlü bir konsol Series S BG3'te sorun çıkartırken tflops kısmında çıkartmadı RAM kısmında çıkarttı zaten oradaki sorunda halledilmesi için üzerinde çalışılıyor halledilecektir.
Beyler Rez alın emoji sistemini sabote etmenize gerek yok Series S’e gelmediğinde bu konuya beklerim sizi gelirse de downgrade atarlar unplayable olarak gelir. Siz gerçi ona geldi bak dersiniz
Usta söyleyecek bir şey yok sen oyunun eski assetlerle test edildiğini gördün mü? Xbox kendi özel optimize ettiği oyun Starfield 25-26 FPS dip yapıyor ve blur var. Düşün ki Microsoft özel ekip yolluyor. Kendi eliyle konsol savaşlarını kaybettiğini açıkça açıklayan bir firma Microsoft bu kadar fan olmayın. Microsoft verdiği sözü çiğner bunu da rez alırsınız. Sonra Series S sahipleri açıkta kalınca görürsünüz.
Beyler Rez alın emoji sistemini sabote etmenize gerek yok Series S’e gelmediğinde bu konuya beklerim sizi gelirse de downgrade atarlar unplayable olarak gelir. Siz gerçi ona da geldi bak dersiniz
Usta söyleyecek bir şey yok sen oyunun eski assetlerle test edildiğini gördün mü? Xbox kendi özel optimize ettiği oyun Starfield 25-26 FPS dip yapıyor blur var. Düşün ki Microsoft özel ekip yolluyor:
Hocam deneyimlemeden laf etmen çok saçma bizzat Series S üzerinde Starfield oynadım oyun 30 FPS ama yağ gibi sanki 60 FPS akiyor Series S güçsüz nesli geride tutuyor düşüncesindesin belli o zaman PS5 özel oyunu Final Fantasy yeni oyunun 720p upscale 2K'da 40 FPS çalışmasının sebebi neydi? Oyun Series S'e çıkmadı bile.
Usta söyleyecek bir şey yok sen oyunun eski assetlerle test edildiğini gördün mü? Xbox kendi özel optimize ettiği oyun Starfield 25-26 fps dip yapıyor blur var. Düşün ki Microsoft özel ekip yolluyor: