Xbox One X'e GTA 6 çıkar mı?

Series S 10 yıllık bir konsol değil. yeni nesil bir konsol. GTA 6'yı bırak RDR 3 bile gelebilir.
Kardeşim Series S yeni bir konsol da içindeki donanımın potansiyel gücü belli sen istersen 30 tane SWE getir yine optimize ettirmezsin o oyunu stable biçimde.

25-26 FPS vermiyor. Starfield zaten Xbox Series X'te bile 30 FPS oynatıyor ve Series S'de de 30 FPS oynatıyor çünkü 30 FPS kilitli bir oyun.
Resolution farkı var ve grafikler daha iyi. Yeni patchle 2K 60 fps yapacaklardır X’de.

Series S 10 yıllık bir konsol değil. Yeni nesil bir konsol. GTA 6'yı bırak RDR 3 bile gelebilir.

Bu nesil içerisinde çıkarsa gelecektir zaten.

Kardeşim Series S yeni bir konsol da içindeki donanımın potansiyel gücü belli sen istersen 30 tane swe getir yine optimize ettirmezsin o oyunu stable biçimde.

PS4 Slim gibi güçsüz bir konsolda Horizon Forbidden West gibi son dönemlerin en iyi grafikli oyunu nasıl çalıştı peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim Series S yeni bir konsol da içindeki donanımın potansiyel gücü belli sen istersen 30 tane swe getir yine optimize ettirmezsin o oyunu stable biçimde.

Resolution farkı var ve ayarlar daha High'da yeni patchle 2K 60 FPS yapacaklar X'de.

Kardeşim hayatında hiç Xbox Series S veya X kullandın mı da yazıyorsun?

Kardeşim Series S yeni bir konsol da içindeki donanımın potansiyel gücü belli sen istersen 30 tane SWE getir yine optimize ettirmezsin o oyunu stable biçimde.

Resolution farkı var ve ayarlar daha High'da yeni patchle 2K 60 FPS yapacaklar X'de.

Hocam teraflops yüzünden bunu diyorsanız bence yanlış söylüyorsunuz. Series X'e gelen her oyun Series S'e de gelmek zorunda. O Zaman Series X'e de gelmesin GTA 6 olur mu öyle mantık hocam? Ve çoğu oyun Sadece Series S için değil Series X için de optimize ediliyor yani Series S ve X için.

Reddit postu? Developerların kendi paylaştığı. Saygısızlığa lüzüm var mıdır? Siz otomatik olarak karşınızdaki insanın görüşü size uymadığı an bir düşmanlık içine giriyorsunuz ayıp ediyorsun kardeşim. Bende isterim Series S’e gelmeyince oyun bana bir mutluluk falan gelmiyor ben şu an ki gidişatı söylüyorum.

Son düzenleme:
E paylaşında bizde görelim.

Reddit postu? Developerların kendi paylaştığı saygısızlığa lüzüm var mıdır?

Reddit postu? Developerların kendi paylaştığı saygısızlığa lüzüm var mıdır? Siz otomatik olarak karşınızdaki insanın görüşü size uymadığı an bir düşmanlık içine giriyorsunuz ayıp ediyorsun kardeşim. Bende isterim Series S'e gelmeyince oyun bana bir mutluluk falan gelmiyor ben şu anki gidişatı söylüyorum.

Burada olayın görüşle ne alakası var hocam burada görüşlük bir durum yok gerçekler var ben saygılı bir şekilde konuşurken siz ilk atarlanmasaydınız normal bir şekilde konuşurduk 10 şey söylüyorum birine cevap verebiliyorsun zaten benim kimseyle düşmanlığım yok ilk sen atarlandın.

Şunu da buraya ekleyeyim.

2021121018255816_1.jpg

Ayrıca unuttuğunuz bir şey var oda FSR teknolojisi FSR ve DLSS teknolojileri olmadan bu döneme kadar RTX 3060 ve RX 6600 dahi ölmüştü ancak bu teknolojiler var FSR 3.0'ın konsollara gelişiyle Series S bu performansını koruyacaktır.

Son düzenleme:
@gcg1803 bana haha atmanızın sebebi nedir? Sen ne zannediyorsun Series S konsolunu? Sen Series S ile One X'i bir mi tutuyorsun? Yazık. Gerçi sen bu mesajada haha emojisi atarsın çünkü başka yapabileceğin bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı