Çözüldü Xbox One X'te Microsoft programları kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkay kya

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir öğrenciyim Xbox alacağım lakin bir sorun var ödev yapmak için Microsoft programlarını PowerPoint gibi kullanmak istiyorum kullanabilir miyim?

Not: Xbox One X alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tarayıcı üzerinden açılan ne kadar ihtiyaç karşılar bilemem. Normal Office ise olmaz. Bende de Xbox One var.
Maalesef hocam. Bu bir oyun cihazı PC gibi olmaz.

Merhaba arkadaşlar, ben bir öğrenciyim Xbox alacağım lakin bir sorun var ödev yapmak için Microsoft programlarını PowerPoint gibi kullanmak istiyorum kullanabilir miyim?

Not: Xbox One X alacağım.
Hocam edge üzerinden işinizi halledebilirsiniz
Bu videoda adam gösteriyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tarayıcı üzerinden açılan ne kadar ihtiyaç karşılar bilemem. Normal Office ise olmaz. Bende de Xbox One var.

Çözüm
Bende normal One var ama sistemleri zaten aynı. X bunlardan farklı olarak 4K oyun da destekliyor.

Gönül ister Series S alayım lakin ben bursluluk kazandım o yüzden biraz da hızlı almak istiyorum fiyatlar uçmadan ondan dolayı öne X almayı düşünüyorum ama şu da var günümüzde çoğu kişide 4K TV yok.

Benim şahsi düşüncem, öğrenci için PC gerekli.

Benim şahsi düşüncem, öğrenci için PC gerekli.

Abi PC gerekli lakin fiyatları sen de biliyorsun ben de biliyorum, son kararım konsol alacağım. İnternette 1000 TL'ye falan kötü sistemler var ve bir de onlardan alacağım, PowerPoint falan açsın yeter zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı