Xbox S alınır mı?

Dostum yazdıklarımı tam okumamışsınız ki ama. Tamam siz yine espirinizi yapın, zaten gerginlikten gına geldi, vallahi gülene sözüm yok.

Ama ne konsola karşıyım, ne konsol kötüdür gibi bir şey demedim. Hatta başlığı açan arkadaşımızın kendini bilişi, istediğinin ne olduğu konusunda emin oluşunu takdir edip bende konsol alması konusunda haklıdır, uygundur dedim.

Zaten uzun uzun yazmaya gerek yok, düşüncelerimi daha önceki yazdıklarımda belirttim.

Bu başlık altında şunu yazmıştım;

"Dediğim gibi burada ne istediğini bilmek önemli. İsteklerin doğrultusunda konsal bana yeter ve uygun diyorsan gayet makul alınabilir.

Ama ikisi aynı şey değil. Birbirlerinin muadilleri değiller. Series S yeni jenarasyon ancak zayıf bir konsol tabii yine de belli grafik ayarlarında yeni oyunlar çıkmakta ve çıkacakta.

Ve bütçen dahilinde, istediğin şeye yönelik en iyisi konsol diyorsan parayı PC'ye yatırmanın anlamı yok.

Malum, özellikle şöyle bir ekonomide parayı saçmak gibi bir lüksümuz yok.

Özetle alınabilir."

Okumuştum yazınızı tamamen ben size Series S'e kötü dediniz demiyorum saydıklarınız Series S'den daha iyi zaten ama çok daha pahalı olduğu için bir espri yaptım.

10 bin TL'lik bir alet yerine 25 binlik şeyler önerdiğin için bir espri yapmıştım sadece.

Konuyu hortlatmak değil ama şunu ek olarak belirteyim, "10 bin TL ürün yerine 25 bin TL'lik ürün önermek değil"; 10 bin TL'lik ürün yerine çok daha fazla işlevsel ve güçlü 15 bin TL civarında ürün önermek.

Tekrar aynı yere dönmeyelim. Konsol karşitı değilim, aksine alınması yanındayım. Ama fiyat farkını öyle kimse abartmasın.

10 bine Xbox Series S bulunabiliniyorsa, iyi araştırma ve kovalama ile 15 bin bandında güzel sistemler düşürülebilmekte.

Konu 'i5 12400F ve RTX 4060 sistem 15.500 TL' Elektronik: i5 12400F ve RTX 4060 sistem 15.500 TL

Technopat Haberler

Geri
Yukarı