Xbox S alınır mı?

Bende aynı düşünceyle zamanında series x almıştım. Pc oyun dönemini ozaman kapattım. Hala akşamları oynuyorum.

Garanti konusuna gelecek olursak tabi şans işi biraz ama 1 senede henüz bir sorunla karşılaşmadım.

Hocam bütçe ne kadar? İşten gelince 1-2 saat oyun oynarım o da CoD Starfield falan olur der iseniz. CS falan oynamayacaksanız çok para vermek istemezseniz Series S alın geçin. Çok güzel tercih olur. Fiyatı 12K falan o kadar bütçen var ise Series S alın.

Dediğim gibi burada ne istediğini bilmek önemli. İsteklerin doğrultusunda konsal bana yeter ve uygun diyorsan gayet makul alınabilir.

Ama ikisi aynı şey değil. Birbirlerinin muadilleri değiller. Series S yeni jenarasyon ancak zayıf bir konsol tabii yine de belli grafik ayarlarında yeni oyunlar çıkmakta ve çıkacakta.

Ve bütçen dahilinde, istediğin şeye yönelik en iyisi konsol diyorsan parayı PC'ye yatırmanın anlamı yok.

Malum, özellikle şöyle bir ekonomide parayı saçmak gibi bir lüksümuz yok.

Özetle alınabilir.

Bütün ürünler planlı eskitme zaten, 2 sene geçiyor garanti bitince sıkıntı başlıyor.
Strateji, Yarış bunun gibi oyunlar PC'de sarmıyor zaten konsola uygun oyunlar. Mouse ile sadece FPS oyunları oynanır gerisi konsolda oynanır. Assasin Creed, Witcher, Dragon Age hepsi konsol oyunu. PC'de oynanacak oyunlar değil yani Mouse ve klavye yoruyor sadece. Bu yüzden konsol istedim.

2 aylık maaşı gidip o kasaya yatırsam oynayacağım oyundan da zevk almam. Taksitlere de çok fazla fiyat biniyor. CS falanda oynamıyorum yani şimdiye kadar niye konsol almadıysam. Hep bu sistemciler beynimizi yıkadı. Yeni furyada hazır sistem, bilinçli fiyatı üstünde tutuyor firmalar sonra millet hazır içinde berbat markaların olduğu bileşenlere mahkum oluyor onlar kazanıyor alan kaybediyor bu fırsatçı PC piyasası bitecek bu Game Pass olayları sonrası az kaldı.

Bütçe var ise Series X veya PC yok ise Series S alıp geçin. Klavye mouse rekabetçi oyunlar için iyi.

Bütçe var ise Series X veya PC yok ise Series S alıp geçin. Klavye mouse rekabetçi oyunlar için iyi.
ATİ ekran kartında oyun oynamış birisiyim eskiler bilir, biz eskiden oynamışların FPS, Grafik takıntısı olmaz onu biz 2000'lerde yendik. Baktım 9bin daha verecek kadar bir kalite farkı yok. 40+ FPS yeter artar zaten fazlasını veriyor.

Alın geçin Series S düşük bütçe için ilaç ilaç.

Kasa da DLSS'te açabiliyorsun ama konsolda o da yok, üstüne düşük seviye konsol alıyorsun (bu arada söylentilerde Starfield'a DLSS geleceği söyleniyor, doğru mu bilmiyorum)

FSR 3.0 var kanka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…