Xbox Series S 1 haftalık deneyim

DimensionX

Decapat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
343
Evet herkese merhabalar 1 hafta önce almış olduğum Series S konsolumu bir PS oyuncusu Xbox'a geçmekte zorlanır mı kontroller garip gelir mi bunların hepsini cevaplıyacağım.
1 - PS oyuncusu Xbox'a geçince zorlanır mı?
Ben PS 2'den 4'e kadar hiç Xbox almadım PS çok iyi falan diyordum ancak 2018'e kadar Game Pass ve Forza Horizon 4 beni benden almıştı bende yeni nesil konsol çıkınca deniyeyim dedim ve Series S aldım gerçekten aşırı iyi.

2-Kontroller
Ben Xbox One çıkınca Xbox mı alsam dedim ancak kontroller ve oyunsuz olmasından dolayı PS3 ile devam ettim kontroller da bir şey yoktu sadece sol analoğun yukarıda olması beni itiyordu parmağımı yorar mı diye ancak Series S kontrollerını elime alınca dedim ben nasıl bir aptalım aşırı güzel titreşimden tutun hissiyata kadar bugün kaptırmışım kendimi 4 saat Skyrim oynadım aksakallara kadar geldim ve hiç ama hiç yormadı.

3-İnternet
Bu konuya açıklık getirelim PS4 ve PS 3'ün Wi-Fi kartları bit pazarından alınma gibi hafi PS3'e bir şey demem ancak PS4 Pro'nun Wi-Fi kartı bilemi kötü olur benim internetim 15 Mbps uploadı 50 Mbps downloadı var 10 adet oyunu ( iki tanesi 40 GB'ın üstünde) ikinci günde (Series S için konuşuyorum) Control dışında bütün oyunlar indi.

5-Isınma
PS 4 ve 3 de fan çıkışları arkadaydı ve bir sıcaklık geliyordu ve fan sesi uçak motorundan fazla ses çıkarıyordu Series S'de ısınıyor ki normal Forza 4 gibi bir oyunu 60 FPS akıcı 4 saat oynamanın sonunda alete kulağımı dayıyınca anca ses geliyordu ısındı mı evet biraz ısındı ki normal 3 gündür oyun indiriyor konsol o kadar da fazla değildi.

5- Sonuç
Hiçbir kaygınız olmasın gönül rahatlığıyla alın pişman olmazsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güle güle kullanın. Eski nesiller ile kıyaslamak yerine daha çok Series S'i anlatmaya yönelseydiniz daha iyi olabilirdi. Sonuçta arada nesil farkı var, onlarla kıyaslamanın pek bir anlamı olmuyor.
 
Son düzenleme:
Hocam ne güzel 23 oyun stüdyosu sizin için oyun yapıyor ve ilk günden Game Pass sistemine hiçbir ek ücret ödemeden dahil. Sürekli 3. parti yapımcılarla anlaşıyorlar ve onlarından oyunları ilk günden Game Pass'te (Back 4 Blood gibi Steam fiyatı 250TL). Geriye uyumluluk var. Çoğu oyunda FPS Boost var daha ne olsun. Bazı konsollardaki gibi her oyuna 700-800 TL mi vereceksiniz?
 
Bende 1080p 32 inç 2011'den kalma yadigar televizyonum var o yüzden ağaçlar arasında pikselleşme oluyor ancak arkadaşımın 46 inç televizyonunda çok güzel gözüküyor.
 
Bende 1080p 32 inç 2011'den kalma yadigar televizyonum var o yüzden ağaçlar arasında pikselleşme oluyor ancak arkadaşımın 46 inç televizyonunda çok güzel gözüküyor.

Hocam kendi odamda 1080p 23 inç bir monitörüm var. 4K olarak salonda 50 inç televizyon var, HDR ile birlikte çok güzel gözüküyor.

Samsung Odyssey G5 32 inç 2K 144Hz 1000r model monitör aldım sizce uyumlu monitörmu güzel bir seçim mi?
 

Geri
Yukarı