Xbox Series S 2.el alınır mı?

Fark etmez demek, fark etmez demek. PS4 gibi 10 yıldır kullanımda olma ihtimali yok bu konsolun. Zaten güç tüketimi ve yaydığı ısı çok az. Bakım gerektirme gibi bir şansı yok kafede 7 24 çalışmadıysa.
Teknolojik aletler kullanılırsa eskir hor kullanıldıysa daha da eskir bu kadar temel bir şeyi biliyorsunuz değil mi ? En basitinden etrafı havasız ve sıkışıksa ısınır bu bile eskimesini hızlandırır.

Teknolojik aletler kullanılırsa eskir hor kullanıldıysa daha da eskir bu kadar temel bir şeyi biliyorsunuz değil mi? En basitinden etrafı havasız ve sıkışıksa ısınır bu bile eskimesini hızlandırır.

Eskiyip ne olacak buna? Mekanik mi? Konuşmak için konuşuyorsun. Olacak maksimum şey macun kurur toz toplar. O da ucuz ki dedim zaten, kafe çıkması değilse mümkün değil diye.

Israr edeceksen açıkla bana, eskiyip nereden arıza verebilir bu cihaz? Eskiyip eskidiği için bozulan series konsol var mı?

Eskiyip ne olacak buna? Mekanik mi? Konuşmak için konuşuyorsun. Olacak maksimum şey macun kurur toz toplar. O da ucuz ki dedim zaten, kafe çıkması değilse mümkün değil diye.

Israr edeceksen açıkla bana, eskiyip nereden arıza verebilir bu cihaz? Eskiyip eskidiği için bozulan series konsol var mı?

Ne demek eskiyip ne olacak dalga mı geçiyorsunuz? Bu cihazlar sonsuz ömürlü olarak mı üretiliyor kullanım süresine şekline göre belirli bir ömürleri var zamanla da performansları düşüyor. Keşke zannettiğin gibi ömürlük olsalar da kullanabilsek. Ayrıca arıza falan verir de demedim ben onu nereden çıkarttın ?

Xbox Series S almak istiyorum ancak sıfır cihaz 18-20k civarı. Sahibinden Param Güvende ile tek kol 9K çift kol 11-12K civarına bulunabiliyor. Sizce almak mantıklı mı?

Hocam kesin alınır bende ikinci el aldım şimdi de satıyorum yükselttim modeli çok memnunum hiç bakım vs istemiyor sessiz güçlü hızlı her şey var vallahi.

Ne demek eskiyip ne olacak dalga mı geçiyorsunuz? Bu cihazlar sonsuz ömürlü olarak mı üretiliyor kullanım süresine şekline göre belirli bir ömürleri var zamanla da performansları düşüyor. Keşke zannettiğin gibi ömürlük olsalar da kullanabilsek. Ayrıca arıza falan verir de demedim ben onu nereden çıkarttın?

Laf ebeliği yapmanın gereği yok. 2020'de alınmış 5 sene hunharca oyun oynanmış olsa ne olur cihaza? Bir tane 5 senelik olup da eskidiği için sorun yaşayan var mı bu konsolla? 15 yaşında, bir kere bile tozu alınmamış, macunu değişmemiş, yere düşüp kasası çatlamış bir de JTAG yapılmış Xbox 360 halen en ufak sorun olmadan çalışıyor. maksiumum 5 senelik cihazda ne olabilir?

Laf ebeliği yapmanın gereği yok. 2020'de alınmış 5 sene hunharca oyun oynanmış olsa ne olur cihaza? Bir tane 5 senelik olup da eskidiği için sorun yaşayan var mı bu konsolla? 15 yaşında, bir kere bile tozu alınmamış, macunu değişmemiş, yere düşüp kasası çatlamış bir de JTAG yapılmış Xbox 360 halen en ufak sorun olmadan çalışıyor. Maksiumum 5 senelik cihazda ne olabilir?

Birader bilgisayarını ilk aldığın zamankiyle şu ankinin performansı FPS değerleri sıcaklık vs aynı mı? Benim 6 sene olacak hemen hemen düzenli bakımını yaparım her şeyiyle ilgilenirim elimden geldiğince ona rağmen aynı performansta değil. Var mı daha ufak kıl tüy ?

Birader bilgisayarını ilk aldığın zamankiyle şu ankinin performansı FPS değerleri sıcaklık vs aynı mı? Benim 6 sene olacak hemen hemen düzenli bakımını yaparım her şeyiyle ilgilenirim elimden geldiğince ona rağmen aynı performansta değil. Var mı daha ufak kıl tüy?

Hiçbir donanım zamanla performans kaybetmez. Olan şey senin işletim sisteminin önbellek dosyaları ile şişmesi, veyahut sabit disklerin arızalanması/sağlık kaybetmesi. Bu dediğim olay da konsollarda marakas misali sallamaz isen imkansıza yakın.

Evet, yıllardır kullandığım dizüstü bilgisayarda en ufak performans kaybı yok. Bahsettiğim 15 senelik 360'da da aynı şekilde. Test etsek, oyunların hepsinde vadedilen FPS değerlerini verecek.

Hiçbir donanım zamanla performans kaybetmez. Olan şey senin işletim sisteminin önbellek dosyaları ile şişmesi, veyahut sabit disklerin arızalanması/sağlık kaybetmesi. Bu dediğim olay da konsollarda marakas misali sallamaz isen imkansıza yakın.

Evet, yıllardır kullandığım dizüstü bilgisayarda en ufak performans kaybı yok. Bahsettiğim 15 senelik 360'da da aynı şekilde. Test etsek, oyunların hepsinde vadedilen FPS değerlerini verecek.

Ben sana başta ne dedim hor kullanırsan hızlı eskitirsin demedim mi? Hani hiçbir şey bilmiyorsun diyelim mining yapılan kartlar 2 3 ayda perte çıkıyor bunu da mı duymadın? Hala ne anlatıyorsun eskimez bilmem ne. Onu sana satan adamda alsın da ömür boyu kullansın bir daha mal satmayayım para kazanmayayım diye satıyor sana zaten değil mi ?😁

Ben sana başta ne dedim hor kullanırsan hızlı eskitirsin demedim mi? Hani hiçbir şey bilmiyorsun diyelim mining yapılan kartlar 2 3 ayda perte çıkıyor bunu da mı duymadın? Hala ne anlatıyorsun eskimez bilmem ne. Onu sana satan adamda alsın da ömür boyu kullansın bir daha mal satmayayım para kazanmayayım diye satıyor sana zaten değil mi ?😁
Mining 2 ayda pert mi ediyor? Cahilsiniz siz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı