Xbox Series S 2.el alınır mı?

Mining 2 ayda pert mi ediyor? Cahilsiniz siz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 ay süresini lafın gelişi olarak söylediğimi sen de biliyorsun ben de lafı farklı yerlere çekmeye çalışmana gerek yok videolara da baktım adam kendisi söylüyor zaten 100 150 FPS'lik bir fark yediğini? Demek ki neymiş performans kaybı yaşanıyormuş ,oyun harici internette kullanımında da bir zahmet fark etmesin. Kendi kendini çürüterek komik duruma düşürmekten vazgeç bence.

2 ay süresini lafın gelişi olarak söylediğimi sen de biliyorsun ben de lafı farklı yerlere çekmeye çalışmana gerek yok videolara da baktım adam kendisi söylüyor zaten 100 150 FPS'lik bir fark yediğini? Demek ki neymiş performans kaybı yaşanıyormuş, oyun harici internette kullanımında da bir zahmet fark etmesin. Kendi kendini çürüterek komik duruma düşürmekten vazgeç bence.

Videoyu gözlerinle izlediğine emin misin? Testlerde fark yok. Valorant'ta farklı bir haritada anlık olarak 500'e çıkmış sadece. Anlamamak için ekstra çaba harcıyorsun. Acıyorum sana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı