Xbox Series S 512 GB alınır mı?

  • Konuyu başlatan Keskn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 660
Konuyu unutmuşum. Yani zaten oyunu oynatsın onun dışında istediğim başka birşey yok.
Hocam , ürün güzel kesinlikle alınır günümüzün en mantıklı f/p ürünü zaten. Performansıda fiyatına göre . Güzel ve kompakt bir monitörle bahsettiğim görseller anlaşılmaz bile .
 
Series S yeni nesil bir konsol alınır tabii ki. Bu nesilde çıkacak tüm oyunlar Series S'e de çıkacak. Yalnız şu konuda bir örnek vermem gerek yazın baldur gate's 3 için Series S tartışma konusu oldu, oyunun yapımcısı oyunu Series S'e çıkarmanın zor olduğunu, konsolun gücünün yetmediğini söyledi. Tabii ki Microsoft tarafı bunu kabul etmedi, kullanıcılara söz verdiler çünkü tüm oyunlar Series S'e de gelecek diye ancak bu oyunda fire vermek zorunda kaldılar ve oyununun split screen özelliği kırpılarak Series S'e de çıktı. Kendim hem Series S hem de PS5 kullanıyorum. Sonuç olarak Series S yeni nesil bir konsol ve güçsüz olduğu iddaları doğru değil gayet yeterli bir konsol, Türkiye şartlarında alabileceğiniz en iyi konsol fiyat performans açısından, hem de yeni nesil oyunların hepsini oynayabileceksiniz. Alırsanız şimdiden hayırlı olsun.
 
1 ay önce Series S aldım. Depolama hiç Xbox kullanmamışlara sorun gibi gözüküyor ama değil. RDR 2 30FPS demiş bazı arkadaşlar. PC ile konsol FPS değerlerini kıyas etmeyin. Gayet akıcı ve iyi grafiklere sahipti Forza X/S için optimize edildiği için zaten mükemmel. Depolamayı çok kafana takarsan da USB bellek alırsın aktarır devam edersin(kafaya çok takıyosan da 1TB modelini al ama değmez) genel olarak şu an en ucuz alacağın PC'den daha ucuz ve GTA6 bu konsola da çıkacak dedi ms. PS4 halen güncelliğini koruyan bir alet daha önceden kullanıyordum. 2.elinde RDR2 oynarken aşırı ses ve ısınma yapıyor. Ha PS4'ün tek sorunu PS mağazasının fiyat politikası Game Pass sana daha çok oyun ve ayrıcalık verir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı