Xbox Series S alınır mı?

Alınır, 4 kol takabilirsiniz.

HDD takarsanız yeni nesil oyunları HDD'de oynayamazsınız, eski oyunları HDD'de yeni oyunları SSD'sinde oynarsınız.

1080p monitör/TV ile güzel gider.
Yeni nesil oyunlar SSD'ye optimize, HDD gerekli hızlara ulaşamıyor, yükleme süreleri ve RAM kullanımı artıyor.
 
Merhaba. Xbox Series S alacağım. İyi kötü bir bilgisayarım var. Televizyonum 1080p. Alınır mı? 4 kol takılır mı? Harici disk takılır mı?

Dostum, kendi aldığım konsol bu gün elime ulaştı fakat sistemsel olarak hoşuma gitmiş değil, forumda herkes GamePass'i överken aylık 45 lira vermeden çevrimiçi oyun oynayamamak hiç hoş bir durum değil. Soruna geleyim eğer GamePass kısmı sıkıntı yaratmiyacaksa alabilirsin, kol kısmında fikrim yok denemeye fırsatım olmadı olmazda.
 
Dostum, kendi aldığım konsol bu gün elime ulaştı fakat sistemsel olarak hoşuma gitmiş değil, forumda herkes Game Pass'i överken aylık 45 lira vermeden çevrimiçi oyun oynayamamak hiç hoş bir durum değil. Soruna geleyim eğer Game Pass kısmı sıkıntı yaratmiyacaksa alabilirsin, kol kısmında fikrim yok denemeye fırsatım olmadı olmazda.

Game Pass konusunda kesinlikle katılıyorum. Resmen şart oldu. Almassan çevrimiçi oynayamayacaksın. Ama bu PS, Switch, Xbox hepsinde var maalesef.
 
Alınabilir bizzat ben kullanıyorum gayet güzel. 1080p televizyonum var onda kullanıyorum. Bir de Game Pass gibi bir avantajı var. Harici disk takılıyor. Depolama zaten ilk etapta yeterli bence. Bende Forza Horizon4 ve Witcher 3 yüklü şu an 255 GB civarı boş alan var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı