Xbox Series S alınır mı?

616833

Kilopat
Katılım
13 Temmuz 2022
Mesajlar
4.760
Makaleler
2
Çözümler
114
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar elimdeki bilgisayari kisa sure once sattim masraflardan dolayi maalesef. Elimde simdilik oyun oynayabilecegim hocbir cihaz yok. Uygun fiyatli oldugu icin Xbox Series S almaya karar verdim. Size birkac sorum olacak. Cevaplarsaniz sevinirim, iyi sosyaller.

• Bendeki TV 1080p 50 Hz oldugu icin 60 FPS alamayacak miyim?

• Cihazin depolamasi bariz yetersiz. Depolama genişletme kartlari varmis ancak onlar da pahali. Forumda gezinirken eski nesil oyunlarin HDD uzerinden oynanabildigini gormustum bi ara. Ben simdi herhangi bir HDD ile eski nesil oyunlari indirip oynayabilir miyim?

• Beni memnun eder mi bu cihaz? 1-2 sene sonra bayilmaya baslar mi?
 
Merhaba arkadaşlar, elimdeki bilgisayari kisa sure once sattim masraflardan dolayi maalesef. Elimde simdilik oyun oynayabilecegim hocbir cihaz yok. Uygun fiyatli oldugu icin Xbox Series S almaya karar verdim. Size birkac sorum olacak. Cevaplarsaniz sevinirim, iyi sosyaller.

• Bendeki TV 1080p 50 Hz oldugu icin 60 FPS alamayacak miyim?

• Cihazin depolamasi bariz yetersiz. Depolama genişletme kartlari varmis ancak onlar da pahali. Forumda gezinirken eski nesil oyunlarin HDD uzerinden oynanabildigini gormustum bir ara. Ben simdi herhangi bir HDD ile eski nesil oyunlari indirip oynayabilir miyim?

• Beni memnun eder mi bu cihaz? 1-2 sene sonra bayilmaya baslar mi?

50 FPS sabit oynarsınız o televizyon ile. Herhangi bir HDD ile yükseltme yapabilirsiniz. Bence 3 yıl sonra oyunlar 60 FPS'den 30-45 arasına düşmeye başlar.
 
Depolama az gibi görünüyor ama bende BF 2042 Warzone Halo Fornite bir de 25 gblil oyun var daha da 90 GB boş yerim var fakat eski nesili hard diske yuklersin ama aynı zamanda arada bir oynuyacagın yeni nesil oyunu oraya tasiyip oynuyacagin zaman cihazın hafizaya tasır oynarsın.
Seni memnun eder mi bilemem ben 2 ay önce aldım bilgisayarım kötüydü ben memnunum bence 3 seneden de fazla götürür şu an bile daha yeni nesil oyun yok sadece yeni nesile optimize edilmiş oyunlar var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki TV 1080p 50 Hz oldugu icin 60 FPS alamayacak miyim?

50 Hz izin ver diye bir ayar var. O ayarı aktifleştirdiğinizde 50 FPS oynayabilirsiniz. Yine de 144Hz bir monitör alırsanız konsolun 120FPS desteği ile resmen gençleşirsiniz.

Ben simdi herhangi bir HDD ile eski nesil oyunlari indirip oynayabilir miyim?

Evet bütün eski nesil oyunları USB girişi olan herhangi bir HDD üzerinden oynayabilirsiniz.

Beni memnun eder mi bu cihaz?

Alıp da memnun kalmayan görmedim. Yine de alıp da daha fazla özellik isteyen gördüm.

1-2 sene sonra bayilmaya baslar mi?

Hayır asla böyle bir durum olmaz. Belki Xbox Series S Pro Ultra Max Definitive Edition s + çıkarsa konsol oyunları 30 FPS oynatabilir ancak nesil sonuna kadar gelen bütün oyunları oynatmak zorunda.

Fiyatı da gereksiz uçmuş ben almazdım size kalmış.

Başka bir seçeneği yok maalesef ki Xbox Series S'e mecburuz.
 

Geri
Yukarı