Mey31 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #21 @Rub https://www.sahibinden.com/ilan/iki...2k23-fifa-23lu-xbox-series-x-1086520778/detay
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #22 Mey31 dedi: @Rub https://www.sahibinden.com/ilan/iki...2k23-fifa-23lu-xbox-series-x-1086520778/detay Genişletmek için tıkla... Hocam FİFA, PES gibi oyunları seven bir insan değilim. Daha çok Forza Horizon 4, Bannerlord böyle hikayeli oyunları daha çok seviyorum.
Mey31 dedi: @Rub https://www.sahibinden.com/ilan/iki...2k23-fifa-23lu-xbox-series-x-1086520778/detay Genişletmek için tıkla... Hocam FİFA, PES gibi oyunları seven bir insan değilim. Daha çok Forza Horizon 4, Bannerlord böyle hikayeli oyunları daha çok seviyorum.
ArdaBeyS Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #23 Rub dedi: Hocam Trendyol'da 10.100 TL'lik buldum. Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu ( İthalatçı Garantili ) teknodeposu alışveriş sitesi www.teknodeposu.com Ben böyle bir sitede buldum acaba güvenilir mi onu bilmiyorum.
Rub dedi: Hocam Trendyol'da 10.100 TL'lik buldum. Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu ( İthalatçı Garantili ) teknodeposu alışveriş sitesi www.teknodeposu.com Ben böyle bir sitede buldum acaba güvenilir mi onu bilmiyorum.
Mey31 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #24 Rub dedi: Hocam FIFA, PES gibi oyunları seven bir insan değilim. Daha çok Forza Horizon 4, Bannerlord böyle hikayeli oyunları daha çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle ama bize almak nasip olmayacak gibi
Rub dedi: Hocam FIFA, PES gibi oyunları seven bir insan değilim. Daha çok Forza Horizon 4, Bannerlord böyle hikayeli oyunları daha çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle ama bize almak nasip olmayacak gibi
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #25 Mey31 dedi: Bende öyle ama bize almak nasip olmayacak gibi Genişletmek için tıkla... Hocam bannerlord falan destekliyor konsol değil mi?
Mey31 dedi: Bende öyle ama bize almak nasip olmayacak gibi Genişletmek için tıkla... Hocam bannerlord falan destekliyor konsol değil mi?
Mey31 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #26 @Rub takacağımız televizyonun dolby vision desteği olursa daha iyi olur
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #27 Mey31 dedi: @Rub takacağımız televizyonun dolby vision desteği olursa daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Hocam monitöre bağlayacağım direkt.
Mey31 dedi: @Rub takacağımız televizyonun dolby vision desteği olursa daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Hocam monitöre bağlayacağım direkt.
ArdaBeyS Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #28 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-sifir-xbox-series-s-1102769814/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-sifir-xbox-series-s-1102769814/detay
Mey31 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #29 Rub dedi: Hocam bannerlord falan destekliyor konsol değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum YouTube'da videolar var ama maalesef kullanamadım çünkü satın alamadım ama söz satın alınca deneyeceğim Rub dedi: Hocam monitöre bağlayacağım direkt. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bizimps YouTube kanalına bakın monitör nasıl seçilir ona göre alın çünkü bazı monitörler desteklemiyor konsolları
Rub dedi: Hocam bannerlord falan destekliyor konsol değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum YouTube'da videolar var ama maalesef kullanamadım çünkü satın alamadım ama söz satın alınca deneyeceğim Rub dedi: Hocam monitöre bağlayacağım direkt. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bizimps YouTube kanalına bakın monitör nasıl seçilir ona göre alın çünkü bazı monitörler desteklemiyor konsolları
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #30 Mey31 dedi: Hocam dediğim gibi bizimps YouTube kanalına bakın monitör nasıl seçilir ona göre alın çünkü bazı monitörler desteklemiyor konsolları Genişletmek için tıkla... Hocam 1080p yada 2K monitörlerin hepsinde destekliyor diyorlar.
Mey31 dedi: Hocam dediğim gibi bizimps YouTube kanalına bakın monitör nasıl seçilir ona göre alın çünkü bazı monitörler desteklemiyor konsolları Genişletmek için tıkla... Hocam 1080p yada 2K monitörlerin hepsinde destekliyor diyorlar.