Mey31
Hectopat
Daha fazla
Hocam FİFA, PES gibi oyunları seven bir insan değilim. Daha çok Forza Horizon 4, Bannerlord böyle hikayeli oyunları daha çok seviyorum.
Hocam Trendyol'da 10.100 TL'lik buldum.
![]()
Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam FIFA, PES gibi oyunları seven bir insan değilim. Daha çok Forza Horizon 4, Bannerlord böyle hikayeli oyunları daha çok seviyorum.
Hocam bannerlord falan destekliyor konsol değil mi?Bende öyle ama bize almak nasip olmayacak gibi
Bilmiyorum YouTube'da videolar var ama maalesef kullanamadım çünkü satın alamadım ama söz satın alınca deneyeceğimHocam bannerlord falan destekliyor konsol değil mi?
Hocam dediğim gibi bizimps YouTube kanalına bakın monitör nasıl seçilir ona göre alın çünkü bazı monitörler desteklemiyor konsollarıHocam monitöre bağlayacağım direkt.
Hocam 1080p yada 2K monitörlerin hepsinde destekliyor diyorlar.Hocam dediğim gibi bizimps YouTube kanalına bakın monitör nasıl seçilir ona göre alın çünkü bazı monitörler desteklemiyor konsolları
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.