Xbox Series S alınır mı?

Konsol baya ucuz geldi. İlk kez konsol alıcam. Bununla başlamam uygun mu? Dead Cells vesaire kaldırır mı? 11 bin TL. Yani donanımları kötü diye mi 11 bin? Bu piyasada bulunmuyor da.
İkinci el series x almak daha mantıklı

Hocam PC toplamayı denemedim mi sanıyorsunuz. Düzgün 6600 sistem kalmamış. Kasa desen monitör gerekiyor. Hiç girişmedim onlara.

Gelecek hafta içerisinde bir sürü sistem olacak gemingen.tr'de karne haftası olduğu için indirimler olacak

Amazon'da kalmamış o yüzden fiyat görünmüyor. Akakçe'den bakabilirsiniz. Farklı satıcılar mevcut.
Bunu bulabildim hocam;

Ayrıca konsol için monitör gerek. Uygun da bir monitör önerebilir misiniz? 4 Bini geçmesin.
Bizim aile çok aktif olduğu için babam hep televizyonda. Monitöre bağlanır mı xbox.

Son düzenleme:
Bunu bulabildim hocam;

Ayrıca konsol için monitör gerek. Uygun da bir monitör önerebilir misiniz? 4 bini geçmesin.
Bizim aile çok aktif olduğu için babam hep televizyonda. Monitöre bağlanır mı Xbox.

Xbox zaten Max 120 Hz destekliyor bu size yeterli olur bence.

Bunu bulabildim hocam;

Ayrıca konsol için monitör gerek. Uygun da bir monitör önerebilir misiniz? 4 bini geçmesin.
Bizim aile çok aktif olduğu için babam hep televizyonda. Monitöre bağlanır mı Xbox.

Bağlanır ama ne önersem bilemiyorum hocam. İncelemelere bakın isterseniz bütçeniz doğrultusunda. Ama tavsiyem en az 27 inç alın 23-24'ler küçük kalıyor.

Bunu bulabildim hocam;

Ayrıca konsol için monitör gerek. Uygun da bir monitör önerebilir misiniz? 4 Bini geçmesin.

Bunları her monitör uyuyor diye biliyorum şu şekilde yani uyuyor ama 120 FPS vermiyor bizim PS diye bir YouTube kanalında öyle demişti ona göre de monitör seçiyordu bir bakın derim

LG olanı alacağım hocam. Ayrıca herhangi bir sorun falan çıkarsa vatan bilgisayar arkasında durur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı