Xbox Series S alınır mı?

aurorasI0

Picopat
Katılım
5 Ocak 2024
Mesajlar
112
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Şimdi ben oyun PC'si almadım kendime ofis PC'si Thinkpad aldım ve oyun olarak istediğim oyunları oynatamıyor bana maalesef. Bu yüzden bir de kendime Xbox Series S almayı planlıyorum ancak her zaman TV'den oynama imkanım olmayacak ailemle yaşadığım için, laptopa bağlayıp da oynayabilir miyim? Laptopa herhangi bir zararı olur mu veya 15.6 inç ekranda keyifli olur mu? Veya tüm bunlar yerine kendime Xbox'ın yanında iyi bir monitörde mi almalıyım cevaplandırırsanız sevinirim. ve monitör olarak uygun fiyatlı önerilerinize de açığım (dahili hoparlörü de olmalı sanırım)
 
Son düzenleme:
Oynarsınız niye bir zararı olsun? Olmadı ileride 27 veya 32 inç bir monitör alıp odanızda kullanırsınız. Bu şekilde kullanan çok kişi var. Series S güzel ve güncel bir konsol.
 
Şimdi ben oyun PC'si almadım kendime ofis PC'si Thinkpad aldım ve oyun olarak istediğim oyunları oynatamıyor bana maalesef. Bu yüzden bir de kendime Xbox Series S almayı planlıyorum ancak her zaman TV'den oynama imkanım olmayacak ailemle yaşadığım için, laptopa bağlayıp da oynayabilir miyim? Laptopa herhangi bir zararı olur mu veya 15.6 inç ekranda keyifli olur mu? Veya tüm bunlar yerine kendime Xbox'ın yanında iyi bir monitörde mi almalıyım cevaplandırırsanız sevinirim.

PS4'te HDMI'yi tak diye takınca çalışmamıştı benim. XSS'de de farklı bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü HDMI out genelde laptoptakiler.
 
Hocam bir de uygun fiyatlı hangi monitörü önerirsiniz

Hocam 3000-4000 liralık hatta 2000 liralık bir IPS monitör net işinizi görür. Herhangi bir IPS monitör alın bütçeniz ne ise. Ha 144 ha 60 çok fark etmez XSS'de. 2K destekliyor ama XSS için XSS parası kadar 2K Monitör almazsınız yani.
 

Geri
Yukarı