Xbox Series S alınır mı?

Kerem_00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 5 senedir bilgisayar üzerinden oyun oynuyorum ve bilgisayarı sattım yeni bir şey almak istiyorum. Biliyorsunuz bilgisayar fiyatları çok yükseldi ve ben de konsol bakmaya başladım. Sizce bilgisayar mı alınmalı Xbox mu? Xbox'a klavye fare takarak oyun oynamayı düşünüyorum. Ayrıca Xbox alsam bilgisayardaki Fortnite hesabıma bağlanabilir miyim ve Xbox'ta YouTube, Netflix, YouTube Müzik, Discord gibi şeyler var mı?

Hocam steamde ve PS de 700 TL olan oyun xboxta indirimsiz 15 TL veya bir sürü örnek var sanırım Xbox daha ucuz

Alabilirsin iyi cihaz yukarıda arkadaşın dediği gibi oyun sıkıntısı olabilir ancak çok ısınıyor makine ve soğutması o kadar iyi değil ama oyun için iyi bir cihaz

Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 5 senedir bilgisayar üzerinden oyun oynuyorum ve bilgisayarı sattım yeni bir şey almak istiyorum. Biliyorsunuz bilgisayar fiyatları çok yükseldi ve ben de konsol bakmaya başladım. Sizce bilgisayar mı alınmalı Xbox mu? Xbox'a klavye fare takarak oyun oynamayı düşünüyorum. Ayrıca Xbox alsam bilgisayardaki Fortnite hesabıma bağlanabilir miyim ve Xbox'ta YouTube, Netflix, YouTube Müzik, Discord gibi şeyler var mı?
A-101'e 20bin TL'ye Xbox Series X getirmişlerdi daha geçen yerinde olsam alırdım. Ben dahil çoğu insan şu şekilde düşünür: Bilgisayarın yoksa Xbox al ama eğer varsa PS5 al. Çünkü Xbox'da oyunlar hala çok ucuz ve GamePass'de oldukça çok oyun var. Klavye destekleri falan da var.
Paran yoksa bulasma cunku almak yetmio oyun oynamak icin para lazim.
Xbox'da hala çok ucuz oyunlar var.

Bizde PlayStation 4 var soğutması çok iyi 1 yıllık oyun sıkıntısı çok fazla ama ben mumnunum ancak fazla paran yoksa Xbox al bir de yanında Game Pass al daha kârlı oluyotsun.

Bizim buradaki mediamarkta Xbox nedense 13 bin tl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı