Xbox Series S almaya değer mi?

Bence eğer o da sizin için önemliyse Xbox Series X i tercih edin. Hem boyutları PS5'den küçük hem de çok daha fazla performans alırsınız Series S'e göre.
Series S ile Series X arasında ben hiç fark göremiyorum. Biri 4K ve Blu-Ray'e sahip. Onun dışında bence özel oyunu olmayan bir konsola değmez.

Boyutuna göre alanı da hiç görmedim.

Şunu da ekleyeyim: Series S: 320GB.
PS5 Digital: 667GB.

Ben Gamepass içinden toplam 12 oyunu oynarım sadece ve o oyunlar bitince sıkılırım bana kötü geliyor.

Boyutuna göre alanı da hiç görmedim.
Laptop alanların en temel amacı taşınabilir olması. Sık sık seyahat eden biri olarak yanımda 41 CM’lik bir cihaz taşımak istemem. Kullanıcı adınıza bakacak olursak sizde sık seyahat eden birisiniz. Zor olmaz mı 41 CM’lik 4.5 Kiloluk cihaz ile.

Bilemedim. Series X’e 4500 ₺ verene kadar Playstation 5 Dijital almak daha mantıklı geliyor.
Kağıt üzerinde bakıldığında Xbox Series X daha güçlü aslında SSD depolama alanı da yaklaşık 350GB daha fazla ayrıca ben size bunu hem Ea Play olmasından hem de boyutunun PS5'den çok daha düşük olmasından dolayı önerdim.

Series X’de kullanılabilir alan 820 GB. Kağıt üstünde daha güçlü fakat stabil FPS değerleri veremiyormuş. Sürekli 60-120 arası gidip geliyormuş fakat Playstation sabit FPS verebiliyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…