Bence eğer o da sizin için önemliyse Xbox Series X i tercih edin. Hem boyutları PS5'den küçük hem de çok daha fazla performans alırsınız Series S'e göre.
Taşınabilir olması dert. Çok sık seyahat eden biriyim. Yazın 2 ay evde olmuyorum. Sık sık kuzenlerimin yanına giden biriyim. Bunlar göz önüne alındığında 3.9 Kiloluk bir PS5 mi yoksa 1.8 Kiloluk bir Series S mi?
Laptop alanların en temel amacı taşınabilir olması. Sık sık seyahat eden biri olarak yanımda 41 CM’lik bir cihaz taşımak istemem. Kullanıcı adınıza bakacak olursak sizde sık seyahat eden birisiniz. Zor olmaz mı 41 CM’lik 4.5 Kiloluk cihaz ile.
Kağıt üzerinde bakıldığında Xbox Series X daha güçlü aslında SSD depolama alanı da yaklaşık 350GB daha fazla ayrıca ben size bunu hem Ea Play olmasından hem de boyutunun PS5'den çok daha düşük olmasından dolayı önerdim.
Kağıt üzerinde bakıldığında Xbox Series X daha güçlü aslında SSD depolama alanı da yaklaşık 350GB daha fazla ayrıca ben size bunu hem Ea Play olmasından hem de boyutunun PS5'den çok daha düşük olmasından dolayı önerdim.
Series X’de kullanılabilir alan 820 GB. Kağıt üstünde daha güçlü fakat stabil FPS değerleri veremiyormuş. Sürekli 60-120 arası gidip geliyormuş fakat Playstation sabit FPS verebiliyormuş sanırım.