Çözüldü Xbox Series S Apex Legends analogdaki hareket geç algılanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Ben bunu çözemedim arkadaşlar, mesela Fortnite üzerinde tam tersi, en ufak harekette algılıyor, hatta o kadar hassas ki bazen takılı kalıyor sağ gitmeye az olsa da, ancak bazı oyunlarsa sağ çeviriyorum. 0.25 0.50 saniyelik gecikme yaşanıyor. Kablolu kablosuz fark etmiyor, ne yapabilirim? Sıkıntı oyunda mı?

@Yener K. @caseyyy

Çözüm
Televizyonun ekran veya renk ayarlarından oyun modunu seçer misin?
Zaten seçili hocam, bu arada sadece thumbsticklerde oluyor input lag. Diğer tuşlar anında tepki veriyor.

Çok belirgin bir giriş gecikmesi var. Bu sorunun kesin bir çözümü yok maalesef. Reddit vs. sitelerde okuduğuma göre birçok kişi güncelleme sonrası bu sorunu yaşamış. Sonra düzeltilip başka bir güncellemede tekrar bozuluyormuş. İnternette kabloyla kontrolcüyü bağlamak gibi geçici çözümler falan var ama çözüm değil. Şu anda yapabileceğiniz en iyi şey güncelleme beklemek.

An itibari ile düzeldi, televizyonda oyun modunun açık olduğuna emindim ama bu sabah canlı modunda gördüm, kapatıp aç falan yaptım bir şekilde düzelttim. Sanırım oyun patch getirdi.
Televizyonun ekran veya renk ayarlarından oyun modunu seçer misin?
Zaten seçili hocam, bu arada sadece thumbsticklerde oluyor input lag. Diğer tuşlar anında tepki veriyor.

Çok belirgin bir giriş gecikmesi var. Bu sorunun kesin bir çözümü yok maalesef. Reddit vs. sitelerde okuduğuma göre birçok kişi güncelleme sonrası bu sorunu yaşamış. Sonra düzeltilip başka bir güncellemede tekrar bozuluyormuş. İnternette kabloyla kontrolcüyü bağlamak gibi geçici çözümler falan var ama çözüm değil. Şu anda yapabileceğiniz en iyi şey güncelleme beklemek.

An itibari ile düzeldi, televizyonda oyun modunun açık olduğuna emindim ama bu sabah canlı modunda gördüm, kapatıp aç falan yaptım bir şekilde düzelttim. Sanırım oyun patch getirdi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı