fatihterim
Decipat
Zaman içinde gelişeceğini düşünüyordum aslında. Series S sıkıntı yapacaksa vazgeçeyim almaktan.Evet, fakat pratikte 1440p performansı kötü olan bir konsol.
Zaman içinde gelişeceğini düşünüyordum aslında. Series S sıkıntı yapacaksa vazgeçeyim almaktan.Evet, fakat pratikte 1440p performansı kötü olan bir konsol.
Hocam bütçeniz 4 bin civarı sanırım. 4 bine o konsoldan iyi bir şey alamazsınız. Avrupada bir tanıdık falan varsa ona Series X getirtebilirsiniz o paraya.Zaman içinde gelişeceğini düşünüyordum aslında. Series S sıkıntı yapacaksa vazgeçeyim almaktan.
Ben pek sorun yapacağını düşünmüyorum. Zaten adamlarda 1440p'ye kadar ve 120 FPS'ye kadar dediler. Kesin onlar olacak demediler. O yüzden 10 FPS verse bile bir şey deme hakkımız yok pek.Zaman içinde gelişeceğini düşünüyordum aslında. Series S sıkıntı yapacaksa vazgeçeyim almaktan.
Sıkıntı yapmaz, 1080p bütün nesil götürür.Zaman içinde gelişeceğini düşünüyordum aslında. Series S sıkıntı yapacaksa vazgeçeyim almaktan.
Sıkıntı yapmaz, 1080p bütün nesil götürür.
Hocam daha almadım, 60 fps altına çok düşürse direk Series X alayım.Ben pek sorun yapacağını düşünmüyorum. Zaten adamlarda 1440p'ye kadar ve 120 FPS'ye kadar dediler. Kesin onlar olacak demediler. O yüzden 10 FPS verse bile bir şey deme hakkımız yok pek.
Düşmez hocam bence. Valhalla bile 60 FPS oluyor.Hocam daha almadım, 60 fps altına çok düşürse direk Series X alayım.
Yani valhalla da optimizasyon sorunları var ona rağmen.Düşmez hocam bence. Valhalla bile 60 FPS oluyor.
1080p30-60FPS konsolu. 2K değil. Microsoft biraz abartıyor. Çoğu oyunu 968p'de açıyor mesela. Warzone'da 1080p120FPS. O 2K olayı sadece Xbox'ın kendi stüdyolarından çıkmış oyunlar içinEvet, fakat pratikte 1440p performansı kötü olan bir konsol.
Avrupa'da bir tanıdık falan varsa ona Series X getirtebilirsiniz o paraya.
Hocam daha almadım, 60 FPS altına çok düşürse direk Series X alayım.
Almanya da Amazon.de'de var. Mediamarkt.de'de var şuan.Yaklaşık 4 aydır Almanya veya Amerika'ya stok gelmesini bekliyorum, geldiği gibi 10 dakika içinde bitiyor, yurt dışından almak zor olur.
Televizyondamı oynayacaksın yoksa monitörde mi? Televizyonun 120Hz değilse 120FPS alamazsın zaten.
Almanya da Amazon.de'de var. Mediamarkt.de'de var şuan.
Pardon hocam ama Amazon.de de vardi geçen günlerde yine. Takip ediyorum hep. Dediğiniz gibi hemen tükeniyor. En son geldiğinde 1 gün kaldı stoklarda.Series X için demiştim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.